Κατερίνα Παπουτσάκη: Το αισιόδοξο μήνυμα και η φωτογραφία με τον σύζυγό της

Δείτε την φωτογραφία

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Παπουτσάκη: Το αισιόδοξο μήνυμα και η φωτογραφία με τον σύζυγό της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη όπως πολλοί καλλιτέχνες έστειλε τις ευχές της για το νέο έτος αγκαλιασμένη με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά.

Η ηθοποιός, θέλησε να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα για τις μέρες που διανύουμε με αφορμή τον ερχομό του νέου έτους.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη για το νέο έτος

«Καλή χρονιά να έχουμε αδέρφια!! Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα ξαναγκαλιαστουμε ,θα τραγουδήσουμε δυνατά,θα χορέψουμε με όλη μας την καρδιά ,θα δούμε θέατρο,θα παίξουμε θέατρο, θα πάμε σε συναυλίες ,θα ταξιδέψουμε και θα γλεντήσουμε βρε αδερφέ!!! Ανυπομονώ να έρθει η στιγμή που θα επιτρέπεται να ζήσουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας !!!

Κουράγιο και δύναμη σε όλους τους ανθρώπους που υποφέρουν.. Όλα θα πάνε καλύτερα...και κάποια στιγμή ..ΚΑΛΑ. Λιιιιιίγο ακόμα υπομονή. Αγάπη μόνο. Ευτυχισμένο το 2021», έγραψε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Ωστόσο πριν λίγο καιρό είχε ξεχάσει ένα σημαντικό γεγονός των παιδιών της λέγοντας στον αέρα πως... ξεφτιλίστηκε.

κατερίνα παουτσάκη ευχές

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε την Παπουτσάκη να «σκαλώσει» με την ερώτηση του - «Τι θυμάσαι που...»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία είχε μια απολαυστική συζήτηση με τον παρουσιάστρια. Ωστόσο, μια ερώτηση του, την έκανε να "σκαλώσε".

Η ηθοποιός ανέφερε στην εκπομπή, Τhe 2night showΜε έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή μου το γεγονός ότι έχω μνήμη χρυσόψαρου. Με κάνει να μην κρατάω μαύρα πράγματα, που με πληγώνουν. Συγχωρώ αυτομάτως πολύ εύκολα. Δεν θα κρατήσω κακία. Είναι κακό γιατί μπορεί να ξεχνάω πράγματα και να την πατάω δύο φορές».

Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της με χιούμορ: «Πες μου ένα περιστατικό που έχει συμβεί, έχεις πάει σε άλλα στούντιο, σε άλλη εκπομπή τα ξέρω αυτά… Τι θυμάσαι που ξέχασες; Το ξέρεις ότι είσαι στην ΕΡΤ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εκείνη την στιγμή «σκάλωσε» γιατί δεν μπορούσε να θυμηθεί!