Μαριάννα Παινέση: Αυτό είναι το φύλο του μωρού της πρώην παίκτριας του GNTM

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας και όχι άδικα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαριάννα Παινέση: Αυτό είναι το φύλο του μωρού της πρώην παίκτριας του GNTM

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Μαριάννα Παινέση, διανύει τους πιο όμορφους μήνες της ζωής της αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι και είναι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη. Μάλιστα, σήμερα αποκάλυψε και ποιο είναι το φύλο του μωρού της.

Το μοντέλο πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μαζί με τον αγαπημένο της Προκόπη, ο οποίος δεν ανήκει στον χώρο της showbiz, ετοιμάζονται να προσθέσουν ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά τους. Οι δυο τους μάλιστα ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη με τον πιο γλυκό τρόπο - δείτε εδώ.

Μαριάννα Παινέση εγκυμοσύνη

«Διανύω τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου και το μωράκι το περιμένουμε με το καλό τον Μάιο, Περιμένουμε κοριτσάκι. Υπάρχουν ιδέες για το όνομα που θα του δώσουμε, αλλά αυτό θα το μάθετε στον καιρό του. Με τον σύντροφό μου, Προκόπη, είμαστε ήδη δύο χρόνια και σκεφτόμαστε τον γάμο, ωστόσο προς το παρόν δεν έχω να ανακοινώσω κάτι επίσημο» είπε χαρακτηριστικά στη RealLife και τη Νίκη Κώτσου η Μαριάννα Παινέση.

Γέννησε η νικήτρια του GNTM, Σιντορέλλα Τόλη, το πρώτο της παιδάκι - «Λιώσαμε» με την φωτογραφία της

Η πρώην νικήτρια του GNTM του 2011 βιώνει την πιο ευτυχισμένη και γλυκιά περίοδο της ζωής της αφού μόλις γέννησε το πρώτο της μωράκι.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στην Σιντορέλλα Τόλη η οποία συμμετείχε στο παιχνίδι μόδας όταν ήταν μόλις 18 ετών. Το πανέμορφο μοντέλο συνέχιζε να δουλεύει στον χώρο, έκανε πολλές φωτογραφίσεις και ήταν εξώφυλλο σε πολλά γνωστά περιοδικά.

Ωστόσο, από τον χώρο της τηλεόρασης και από τα πολλά φώτα επέλεξε να κρατήσει πολύ χαμηλό προφίλ και να μην κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

Μπορεί να μην είναι παρούσα στην τηλεόραση αλλά είναι αρκετά ενεργή στον χώρο του instagram για αυτό και μόλις δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι της.

Η ίδια δηλώνει πολύ ευτυχισμένη και ποζάρει αγκαλιασμένη με το μωρό της. Της ευχόμαστε τα καλύτερα και να είναι πάντα όλοι υγιείς! Πρώην παίκτρια του GNTM χεράκι χεράκι με τον αγαπημένο της στο Κολωνάκι! Ποια είναι;

φωτογραφία της νικήτριας του gntm με το μωράκι της