Στο κομμωτήριο ο Θέμης Κανέλλος - «Έχει πάθει σοκ από το ντεκαπάζ το μαλλί μου»

Το έκαψε τελείως

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο κομμωτήριο ο Θέμης Κανέλλος - «Έχει πάθει σοκ από το ντεκαπάζ το μαλλί μου»

Ο Θέμης Κανέλλος επισκέφθηκε χθες το κομμωτήριο, στην τελευταία μέρα που μπορούσε να πάει λόγω της απαγόρευσης, καθώς όπως εξήγησε χρειαζόταν να το κάνει αφού το μαλλί του είχε πάθει ένα μικρό σοκ από το ντεκαπάζ στο παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Big Brother, ο Θέμης Κανέλλος εμφανίστηκε με πολλά διαφορετικά μαλλιά. Μπήκε μέσα με ροζ, κάποια στιγμή τα έκανε μωβ, ξανθά και πάλι ροζ. Έτσι χθες πήγε να κάνει μία θεραπεία και να φτιάξει λίγο το μαλλί του.

Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία από τη στιγμή που τον λούζει ο κομμωτής για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους, ενώ παράλληλα ενημέρωσε πως έχει πλέον καλές σχέσεις με τη μαμά του.

Θέμης Κανέλλος μαλλιά

Θέμης Κανέλλος: Μίλησε ανοιχτά για τις πλαστικές που έχει κάνει - «Με κάνει να νιώθω ωραία»

Ο Θέμης Κανέλλος μέσα από μία σειρά από βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να απαντήσει στους διαδικτυακούς του φίλους για όλες τις πλαστικές που έχει κάνει με τον ίδιο να εξηγεί πως τον κάνουν να νιώθει ωραία.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother έχει πει πολλές φορές πως έχει πειράξει πράγματα πάνω του και όπως εξήγησε στα insta stories του πως είναι πολλοί αυτοί που τον ρωτάνε για ποιο λόγο κάνει μπότοξ αφού είναι μόνο 18 χρονών.

Θέμης Κανέλλος πλαστικές

Ο ίδιος εξήγησε τι είναι ακριβώς το μπότοξ και την ίδια στιγμή πως όλα όσα έχει κάνει πάνω του τον κάνουν να αισθάνεται καλύτερα, ενώ δεν έχει να λογοδοτήσει σε κανέναν.

Θυμίζουμε πως σήμερα το μεσημέρι εμφανίστηκε στην εκπομπή Love it η Σοφία Δανέζη, η οποία μίλησε για τις σχέσεις της με τον Θέμη.