Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έτσι συγκατοίκησαν - "Δεν είχα σπίτι όταν..."

Ποιός έκανε το πρώτο βήμα;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έτσι συγκατοίκησαν -

Το πρωί της Κυριακής στο Έλα Χαμογέλα, με αφορμή ένα θέμα με την συγκατοίκηση των ζευγαριών, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε πως έμεινε μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Πιο συγκεκριμένα, όταν επέστρεψαν από το Survivor ο Κωνσταντίνος δεν είχε δικό του σπίτι και έμενε στο πατρικό του με αποτέλεσμα να πηγαινοέρχονται με την Ευρυδίκη. Έτσι πήρε την απόφαση.

«Όταν υπάρχει έρωτας και πάθος και οι δύο αυθόρμητα θέλουν να μείνουν μαζί. Εγώ της είπα από μόνος μου να συγκατοικήσουμε. Μου είπε “τι είναι αυτά που μου λες;”. Την επόμενη εβδομάδα μου είπε “έλα να μείνουμε μαζί”. Κοιμόνταν μία στο σπίτι μου, μία εγώ στο σπίτι της. Εγώ πήγα στο σπίτι της όλα μου τα ρούχα. Ήθελα και εγώ, ήθελε και αυτή. Τότε έμενα με τη μητέρα μου.

Εγώ όταν γύρισα από το Survivor δεν είχα σπίτι. Γύρισα στο πατρικό μου. Αν είχα δικό μου σπίτι θα μέναμε στο δικό μου με την Ευρυδίκη. Μετά μπήκαμε στη διαδικασία να ψάξουμε σπίτι να νοικιάσουμε» ανέφερε πάνω στη συζήτηση ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Από την άλλη, γιατί είχε γίνει... έξαλλος ο Βασάλος με μια εμφάνιση της Βαλαβάνη στο J2us;

κωνσταντινος βασαλος βαλαβανη

Η δήλωση της Βαλαβάνη μετά την "σπόντα" του Βασάλου για το γάμο τους

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και οι δημοσιογράφοι δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν για την "σπόντα" του Κωνσταντίνου Βασάλου στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» για το γάμο τους, λόγω της εμφάνισης του.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια καλωσόρισε τους συνεργάτες της και ο Παύλος Σταματόπουλος ρώτησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο τι έχει ντυθεί και ποιο ήταν το κόνσεπτ του καθώς φορούσε κοστούμι.

Τότε εκείνος τους άφησε όλους άφωνους λέγοντας στον αέρα «Γαμπρός!». Οι συνεργάτες του λοιπόν δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν αν έγινε πρόταση γάμου τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, το μόνο που απάντησε ήταν ότι όντως γονάτισε, αλλά για άλλο λόγο.

Μετά τον τελικό του «Just the 2 of Us» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εκπομπή του Open και το ενδεχόμενο να παντρευτούν το νέο έτος που μπαίνει σε λίγες ημέρες.

«Με γαμπριάτικο βγήκε. Είπε γαμπρός. Το είπε. Από το στόμα του και στου Θεού το αυτί» απάντησε με νόημα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τις δηλώσεις της πρόβαλλαν στην εκπομπή Happy Day.

Να σημειώσουνε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι φουλ ερωτευμένοι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν κάτω από δύσκολες συνθήκες αφού συμμετείχαν στο Survivor 1 και ήταν αντίπαλοι παίκτες.

Ο Κωνσταντίνος μάλιστα έχει δηλώσει ότι στην αρχή την αντιπαθούσε, ωστόσο τα πράγματα με τον καιρό άλλαξαν, μέχρι που λίγο μετά την ένωση των δύο αντίπαλων ομάδων, την ημέρα των γενεθλίων της Ευρυδίκης, ο Κωνσταντίνος της έδωσε το φούτερ του. Εκεί καταλάβαμε όλοι ότι κάτι ωραίο είναι έτοιμο να αρχίσει.