Εβελίνα Παπούλια: Μιλά για τη κόρη της και τους δύο γάμους "καταστροφή" - "Κάτι πάθαινα και..."

Η άγνωστη σχέση της με την Τατιάνα Στεφανίδου

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Εβελίνα Παπούλια: Μιλά για τη κόρη της και τους δύο γάμους

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στη κάμερα του Έλα Χαμογέλα και εξομολογήθηκε για τους δύο γάμους "καταστροφή" αλλά και για το γεγονός πως έγινε πολύ μικρή μητέρα.

Η ηθοποιός μάλιστα, έκανε και μια αποκάλυψη για την άγνωστη σχέση της με την Τατιάνα Στεφανίδου στο παρελθόν.

«Έχω κάνει δύο γάμους-καταστροφή. Με το που παντρευόμουν κάτι πάθαινα»

Για τον χορό και τη σχέση της με την Τατιάνα Στεφανίδου: «Έξι χρονών αποφάσισα ότι εγώ αυτό θα γίνω, οπότε μου ήταν πολύ εύκολο. Το σώμα μου με σταμάτησε, οι τραυματισμοί μου. Ήμασταν στην ίδια σχολή με την Τατιάνα. Ήταν μια πάρα πολύ καλή χορεύτρια, κάναμε πάρα πολλή παρέα, κολλητή παρέα. Κάναμε παραστάσεις μαζί, πηγαίναμε στο Λονδίνο μαζί, αλλά μετά χαθήκαμε».

Για την κόρη της και τα σχόλια που δέχτηκε όταν έμεινε έγκυος: «Το μοναδικό πράγμα που θα έλεγα στην κόρη μου είναι πως αν επαγγελματικά έχει βρει τον δρόμο της, δουλεύει, έχει τα χρήματά της και είναι ικανοποιημένη από αυτό, να κάνει όποτε θέλει παιδί. Εγώ ένιωσα πάρα πολύ σίγουρη γι’ αυτό. Δεν ήθελα να γίνω μεγάλη μητέρα, ήθελα να γίνω μικρή. Κάποιοι μου έλεγαν ότι τώρα που πρωταγωνιστώ σε σίριαλ, θα μείνω έγκυος; Κατέστρεψα την καριέρα μου. Δε θεώρησα ότι ποτέ την καταστρέφω». Ακόμα, μίλησε και για το ενδεχόμενο παρουσίασης!

εβελινα παπουλια

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Εβελίνας Παπούλια

Συγκλόνισε η Εβελίνα Παπούλια: «Όταν πέθανε ο Νίκος Σεργιανόπουλος...»

Η Εβελίνα Παπούλια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» και μεταξύ άλλων συγκλόνισε με τις δηλώσεις που έκανε για τον τρόπο με τον οποίο βίωσε τον ξαφνικό θάνατο του άλλοτε συμπρωταγωνιστή της, Νίκου Σεργιανόπουλου.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Δύο Ξένοι και έτσι η ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο χαμός του ήταν κάτι πολύ ξαφνικό και για την ίδια ενώ ενοχλήθηκε πολύ από τον τρόπο με τον οποίο καλύφθηκε από τα μέσα ενημέρωσης.

«Το θάνατο του Νίκου τον διαχειρίστηκα με σιωπή. Δεν μου άρεσε καθόλου που έβλεπα να βγαίνουν να μιλάνε για τον Νίκο. Και δεν μου άρεσε καθόλου το πώς δημοσιογραφικά είχε καλυφθεί το όλο θέμα. Κατά τη διάρκεια των Δύο Ξένων κάναμε κάποιες φορές παρέα. Με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές δεν είχα το περιθώριο, δεν είχα το χρόνο, ήμουν λίγο σαν την… τρελή, δεν είχα ζωή καθόλου.

Εννοείται ότι είμαστε φίλοι με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Η αλήθεια είναι πως όταν με θέλει κάτι, σηκώνει το τηλέφωνο και με παίρνει. Όταν τον παίρνω εγώ απλά για να του πω “τι γίνεται;” Μπορεί να μην το σηκώσει. Και του γράφω “Αλέξανδρε, σε παίρνω να δω τι κάνεις”. Καλύτερα που οι Δύο Ξένοι τελείωσαν στις δύο σεζόν. Θα ήθελα να είχαμε ένα καλύτερο τέλος, δηλαδή πιο ολοκληρωμένο σαν φινάλε», είπε η Εβελίνα Παπούλια.