Έντουαρντ Στεργίου: Έβαλε τέλος στις φήμες για τη Ρασέλ - "Βγαίνοντας από το παιχνίδι..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έντουαρντ Στεργίου: Έβαλε τέλος στις φήμες για τη Ρασέλ -

Ο Έντουαρντ Στεργίου βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται και έβαλε ένα τέλος σε όσα ακούγονται για την ίδιο και την πρώην παίκτρια του GNTM 3 Ρασέλ.

Ο παίκτης όπως είναι φυσικό ρωτήθηκε για την εμπειρία του στο παιχνίδι και η συζήτηση πήγε στη Ρασέλ και το ειδύλλιο που φαίνεται πως είχε ξεκινήσει.

«Έχω κρατήσει επαφή με τον Αντρέα και τον Δημοσθένη. Με τη Ρασέλ είχαμε μια καλή σχέση μέσα στο παιχνίδι. Βγαίνοντας δεν κρατήσαμε επαφές, άλλα ήθελε ο ένας κι άλλα ο άλλος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έντουαρντ Στεργίου.

εντουαρντ στεγιου

GNTM: Μετά την Άννα Μαρία Ηλιάδου και ο Έντουαρντ μίλησε για τη σχέση τους

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Άννα Μαρία Ηλιάδου και τον Έντουαρντ Στεργίου ζευγάρι μετά το GNTM. Τα δυο μοντέλα λοιπόν τα ρώτησαν οι δημοσιογράφοι τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους και η απάντηση δόθηκε.

Μετά το τέλος του Greece’s Next Top Model, ο Έντουαρτ έχει ξεκινήσει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στο χώρο του modeling και οι κάμερες τον «τσάκωσαν» για να τους κάνει δηλώσεις.

«Παιδιά με την Άννα Μαρία κάναμε μια δουλίτσα, έχουμε καλές σχέσεις, καλές επαφές. Είναι πολύ όμορφη κοπέλα τη συμπαθώ πάρα πολύ. Πάρα πολύ ωραία κοπέλα είναι. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που ακούγονται, αλλά ωραία είναι να ακούς πράγματα για τον εαυτό σου, που δεν ήξερες».

Η απάντηση της Άννας Μαρίας

«Όχι καλέ. Μια δουλεία κάναμε μαζί και βγάλαμε μια φωτογραφία. Δεν έχω σκεφτεί αν θα μπορούσα να είμαι μαζί του.», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ηλιάδου.