Soleil Moon Frye - Jason Goldberg: Χώρισαν μετά από 22 χρόνια γάμου

Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Soleil Moon Frye - Jason Goldberg: Χώρισαν μετά από 22 χρόνια γάμου

Μετά από 22 χρόνια γάμου, η Soleil Moon Frye και ο σύζυγός της, Jason Goldberg ανακοίνωσαν το χωρισμό τους.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε την είδηση με μια δήλωση του στο etonline.com η οποία έγραφε: «Οι Soleil Moon Frye και Jason Goldberg χώρισαν φέτος. Η προτεραιότητά τους θα συνεχίσει να είναι τα τέσσερα όμορφα παιδιά τους καθώς προχωρούν στη ζωή τους με αγάπη και συμπόνια».

Η 44χρονη ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά «Punky Brewster» και ο σύζυγός της, παραγωγός τηλεόρασης παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 1998 και απέκτησαν μαζί 4 παιδιά ενώ παράλληλα άλλο ένα πασίγνωστο ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό του.

Δυο κόρες, την Poet, 15 χρονών και τη Jagger, 12 ετών, και δύο γιους. Τον Lyric, 6 ετών, και τον Story, 4 ετών.

χωρισμος

Ίκερ Κασίγιας - Σάρα Καρμπονέρο: Χώρισε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόου μπιζ!

Χωριστούς δρόμους φαίνεται να έχουν διαλέξει ο Ίκερ Κασίγιας και η Σάρα Καρμπονέρο, παρόλο που ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της σόου μπιζ.

Ο γάμος του ζευγαριού συζητήθηκε υπερβολικά πολύ από τα ΜΜΕ και όλος ο κόσμος τους παρουσίαζε πολύ ευτυχισμένους και αγαπημένους.

Ο τερματοφύλακας είχε φιλήσει μπροστά στην κάμερα τη δημοσιογράφο και έπειτα σύζυγο του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Ισπανία το 2010, μια κίνηση που έκανε την αποκάλυψη του έρωτα τους.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους και τα τελευταία δύο χρόνια, εξαιτίας κάποιων σοβαρών προβλημάτων υγείας, είχαν έρθει πιο κοντά.

Παρόλα αυτά, το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν χωρίσει και δεν ζουν πλέον μαζί. Μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι αλλά οι φήμες όλο και περισσότερο φουντώνουν