Γωγώ Καρτσάνα: Η ηθοποιός από το Σόι σου είναι έγκυος και το ανακοίνωσε!

Δείτε τη φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γωγώ Καρτσάνα: Η ηθοποιός από το Σόι σου είναι έγκυος και το ανακοίνωσε!

Η Γωγώ Καρτσανά, την οποία μάθαμε καλύτερα από την σειρά "Το Σόι σου" είναι έγκυος και το ανακοίνωσε μέσω instagram!

H ηθοποιός παντρεύτηκε το 2021 στο Εκουαδόρ τον αγαπημένο της και πολύ σύντομα θα κρατάνε στην στα χέρια τους τον καρπό του έρωτας τους, έγκυος είναι και η Χριστίνα Μπόμπα, δείτε το φύλο των μωρών της.

Η Γωγώ, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανακοίνωσε πως είναι έγκυος με αποτέλεσμα πολλοί γνωστοί της φίλοι να της σχολιάσουν.

Εμείς τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία.

Δείτε τη φωτογραφία της Γωγώς Καρτσανά

γωγω καρτσανα

Λίγα λόγια για την Γωγώ Καρτσανά

Η Γωγώ Καρτσάνα γεννήθηκε στα Τρίκαλα, και είναι ηθοποιός. Ήθελε να γίνει ηθοποιός μικρή, όταν πήγαινε ακόμα στο δημοτικό σχολείο. Σε ηλικία 8 ετών έπαιξε τη Σταχτοπούτα στο Θέατρο Αχίλλειον στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτη της ΑΣΟΕΕ του τμήματος οικονομικών, και του Θέατρου Τέχνης Κάρολος Κουν.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός το 2014, στη κωμική σειρά του Alpha "Το Σόι Μου", σε σκηνοθεσία Νίκου Ζαπατίνα και Γιώργου Σιούγα. Την ίδια χρονιά, ήταν μία από τους συμμετέχοντες του τηλεοπτικού παιχνιδιού του Alpha "Άκου τι είπαν! βραδιάτικα (2014)", με παρουσιάστη τον Χρήστο Φερεντίνο.

Στο θέατρο, έχει παίξει στις παραστάσεις "Η άλλη αίσθηση (2013)", και "Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό (2013)" σε σκηνοθεσία Φρόσως Λύτρα (και οι δύο).

Στο παρελθόν έχει δηλώσει:

"Η υποκριτική είναι ένα βασικό κομμάτι στην ζωή μου που με κάνει να νιώθω ευτυχισμένη και γεμάτη. Ταξιδεύω στο χρόνο, γνωρίζω ανθρώπους, τρυπώνω μέσα τους, τους κάνω φίλους μου, τους καταλαβαίνω τους αγαπάω και μετά τους αποχαιρετώ. Και φυσικά μέσα από όλο αυτό γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και όταν καταλαβαίνεις ότι μαζί με σένα τρύπωσαν και άλλοι και ταξίδεψαν μαζί σου είναι ακόμα καλύτερα.

Τελείωσα τη σχολή μου, όταν είχε ήδη αρχίσει η κρίση. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες επιβίωσης. Ίσως για μας που μπήκαμε στα βαθειά μόλις αποφοιτήσαμε είναι καλύτερα γιατί δεν έχουμε να συγκρίνουμε με κάτι καλύτερο που υπήρχε πριν την κρίση γιατί δεν το γνωρίσαμε ποτέ. Πάντως είναι κρίμα γιατί υπάρχει μεγάλη ψυχική ανάγκη και όρεξη να κάνουμε πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να υποστηριχτούν πάντα.

Επειδή ακριβώς η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική θεωρώ ότι η καλύτερη διαφυγή είναι η Τέχνη. Απαντήσεις δεν ξέρω αν θα δώσει αλλά σίγουρα θα μας προσφέρει πολύ τροφή για σκέψη και να κοιτάξουμε πιο βαθειά μέσα μας. Και τότε σίγουρα κάτι θα αλλάξει στον καθένα ξεχωριστά και σιγά σιγά σε όλους."