Ο Θέμης Κανέλλος αποκάλυψε πως η Αφροδίτη αυνανιζόταν στο σπίτι του Big Brother

Η αλήθεια είναι πως εκείνος δεν το είπε τόσο κόσμια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Θέμης Κανέλλος αποκάλυψε πως η Αφροδίτη αυνανιζόταν στο σπίτι του Big Brother

Ο Θέμης Κανέλλος που ξεσήκωσε προσφάτως με την γυμνή φωτογραφία του, πριν από λίγες ημέρες έκανε το δεύτερο youtube βίντεο που αφορά στα όσα έγιναν μέσα στο σπίτι του Big Brother. Αυτή τη φορά απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για την Αφροδίτη κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Η Αφροδίτη ήταν μια από τις έντονες προσωπικότητες του ριάλιτι και πολλοί, μάλιστα, τη θεωρούσαν στην αρχή ως ένα από τα φαβορί, για να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και ενδεχομένως να πάρει τα 100.000 ευρώ, κάτι που όμως δε συνέβη, αν και πρόσφερε πολλές… ιδιαίτερες στιγμές.

Ο Θέμης ήταν απολύτως ειλικρινής για όσα έγιναν στο σπίτι, επισημαίνοντας πως η Αφροδίτη ήταν η μόνη κοπέλα μέσα στο σπίτι που έπαιζε με τον εαυτό της. Μάλιστα όταν άκουσε την ερώτηση είπε πως θα αποκαλύψει και θα ρωτήσει την Αφροδίτη αν θέλει να μπει αυτό το κομμάτι στο βίντεο, αλλιώς θα το κόψει, κάτι που τελικά δεν έκανε μιας και το βίντεο ανέβηκε με το συγκεκριμένο κομμάτι μέσα.

Το νέο βίντεο του Θέμη Κανέλλου

Ποια είναι η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή

Έχει μεγαλώσει στη Νότια Αφρική και συγκεκριμένα στο Μπλοεμφοντέιν, είναι 31 χρονών. Η Αφροδίτη είναι ηθοποιός στο επάγγελμα αλλά και plus size μοντέλο στη Σχολή Καλών Τεχνών. Είναι απόλυτα απελευθερωμένη, το μήνυμα της είναι “body positivity”. Ενθουσιώδης, κοινωνική και χαμογελαστή, δεν ξεχνάει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να βγει νικήτρια του Big Brother! Το 2016 συμμετείχε στην παιδική θεατρική παράσταση “Το χρυσό κλειδί”. Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Σερεφίδης, Συγγραφέας: Κώστας Τσιάνος. Το 2018 συμμετείχε στην παράσταση “PING PONG” σε κείμενο και σκηνοθεσία του Άγγελου Δεληκάρη. Το 2019 συμμετείχε στην παράσταση “Τρία ζευγάρια κάθονταν» στο Life Theater” σε κείμενο και σκηνοθεσία του Ευάγγελου Σαμιώτη.

Στο εισαγωγικό της βίντεο είπε: “Με λένε Αφροδίτη Γεροκωνσταντή . Οι φίλοι μου με φωνάζουν DIDI. Έχω μεγαλώσει στη Νότιο Αφρική και μένω στην Ελλάδα πλέον. Εργάζομαι εδώ. Είμαι ηθοποιός, plus size μοντέλο και naked model (γυμνό μοντέλο).Ναι αυτό! Το ακούσατε σωστά! Όταν με κοιτάζει ο κόσμος μιλάμε ανοικτά. “Ξέρεις είμαι χοντρή”, “Όχι δεν είσαι χοντρή, είσαι παχουλή”. I’m like “Ι’m χοντρή” . Δεν πειράζει. Το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις είναι να αδυνατίσεις, να φτιάξεις το κορμί σου. Το μέσα είναι που δε φτιάχνει, οπότε το έχω φέρει σε μια ισορροπία. I feel sooo good. You should too. Try it. Είμαι ελεύθερη. Από επιλογή όμως γιατί δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος. Μπορεί και να βρεθεί δεν ξέρω”.

Φίλος της είπε: “Η Αφροδίτη έχει κάνει πάρα πολλές τρέλες. Τυχαία θυμάμαι μία για παράδειγμα που ήμασταν για φαγητό και έπιασε κουβέντα με το δίπλα ζευγάρι. Τους ρώταγε από πότε κάνουν σεξ,κάθε πόσο, αν τα πάνε καλά”.

Τέλος η Αφροδίτη είπε: “Στο σπίτι του Big Brother έχω επιλέξει να πάρω τη φωτογραφία του μπαμπά μου, τον έχω χάσει κάποια χρόνια τώρα. Μου λείπει τρομερά. Πιστεύω όμως ότι θα’ναι μαζί μου. Yeah, he’s gonna be with me”.