Έγκυος η Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Με φουσκωμένη κοιλίτσα εμφανίστηκε η πρώην παίκτρια του Survivor

Ευχάριστα τα νέα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έγκυος η Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Με φουσκωμένη κοιλίτσα εμφανίστηκε η πρώην παίκτρια του Survivor

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα σε μια φωτογραφία της στο instagram.

Το γνωστό μοντέλο ανέβηκε στα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο στην Παλαιά Φώκαια με τον αγαπημένη της, Αντώνη Γαλάτη. Η τελετή του γάμου του ήταν συγκλονιστική, το ίδιο και το νυφικό της.

Πριν μερικές μέρες, ωστόσο, η Ελισάβετ δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα και η φουσκωμένη κοιλίτσα της είναι εμφανέστατη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μία διαδικτυακή της φίλη σχολίασε τη φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλή λευτεριά. Με το καλό»!

Όπως φαίνεται, το αγαπημένο ζευγάρι περιμένει για πρώτη φορά τον καρπό του έρωτα του, ενώ την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε και μια ηθοποιός από το Σόι Σου!

Έγκυος η Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Λίγα λόγια για την Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αθήνα. Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αν και Σαλονικιά, ζει στην Αθήνα, όπου και εργάζεται ως μοντέλο. Είναι ενθουσιώδης, ήρεμη και πεισματάρα. Στο survivor είχε πάρει μέρος για την εμπειρία, την αδρεναλίνη και την περιπέτεια. Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο 12.

Στο βίντεο για την παρουσίαση της στο Survivor το Φεβρουάριο του 2017 δήλωσε: “Ονομάζομαι Δοβλιατίδου Ελισάβετ, γεννήθηκα στη Ρωσία, ασχολούμαι επαγγελματικά πέντε χρόνια με το μόντελινγκ και έχω τελειώσει σχέδιο μόδας. Νομίζω ότι μπορώ να κερδίσω, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, μπορώ να κρατήσω ισορροπίες στο παιχνίδι, είμαι άνθρωπος που δε μαλώνει εύκολα έτσι πιστεύω τώρα δεν ξέρω στην πορεία εξελίσσεται πολύ νομίζω ο χαρακτήρας του ανθρώπου.

Υπάρχει μια προκατάληψη ότι οι κοπέλες που ασχολούνται με το μόντελινγκ-μοντέλα είμαστε ατσαλάκωτες και δεν κάνουμε γενικότερα πράγματα… δεν τσαλακωνόμαστε τέλος πάντων.. εγώ όμως ήρθα εδώ για να το διαψεύσω γιατί είμαι ακριβώς το αντίθετο.. μπορεί να φτάσω στα άκρα .. είμαι μαγκάκι και μου αρέσει να κάνω επικίνδυνα πράγματα. Δε με τρομάζει τίποτα απολύτως, ίσως λίγο η υγιεινή.. άλλα όχι δε με τρομάζει κάτι.. προς το παρόν.. θα δείξει εκεί στην πορεία τι θα συμβεί.”

Το Νοέμβριο του 2018 μαζί με άλλους 7 πρώην παίκτες του Survivor, μπήκε στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 “Nomads Μαδαγασκάρη”.

Σε συνέντευξη της στο Πρωινό του ΑΝΤ1 σε ερώτηση για ποιους χαίρεται που θα ξαναβρεθεί και ή που θα γνωρίσει.. δήλωσε: “Με την Ντάρια έχω συνεργαστεί, γενικότερα χαίρομαι πάρα πολύ που θα δω και τον Κώστα το Μισθοφόρο”.