Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τον Κωστόπουλο: «Δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι»

Όσα είπε για το ταξίδι του στο Ντουμπάι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τον Κωστόπουλο: «Δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι»

Ένας χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες με τους celebrities που έκαναν Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι εν μέσω κορωνοϊού. Ανάμεσα τους και ο Πέτρος Κωστόπουλος, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ξεκαθαρίζει την κατάσταση στον αέρα της εκπομπής, Happy Day.

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε η παρουσιάστρια η οποία ήταν εκείνη που αποκάλυψε πως είναι σε σχέση με την τραγουδίστρια, Κατερίνα Λιόλιου, δεν ταξίδεψε στο Ντουμπάι με δικά του έξοδα, αλλά με έξοδα της εταιρείας που εργάζεται.

«Χθες ανταλλάξαμε πάρα πολλά μηνύματα με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Αυτό που τον πείραξε είναι ότι είπαν πως μας κοροϊδεύει και πως γίνεται να είναι χρεωκοπημένος, να μην έχει λεφτά και να κάνει ζωάρα στο Ντουμπάι. Αυτό που μου ζήτησε εμένα προσωπικά και θέλω να πω, είναι ότι εκεί ήταν με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρεία που δουλεύει.

Δεν ήταν με δικά του έξοδα, γιατί δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι για εκείνον και τη σύντροφό του. Μου είπε ότι πέρα από τους celebrities είχε και 2-3 χιλιάδες Έλληνες» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πέτρος Κωστόπουλος για Ντουμπάι: «Ήρθα καλεσμένος για δουλειά»

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στα social media με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την επίσκεψή του στο Ντουμπάι, ο παρουσιαστής θέλησε να δώσει τις δικές του απαντήσεις και μιλώντας στο enikos.gr τόνισε πως έχει πάει για δουλειές.

Τις τελευταίες μέρες τα social media έχουν πάρει «φωτιά» με τις εμφανίσεις των Ελλήνων celebrities στο Ντουμπάι, σε μία εποχή που η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς αυστηρού lockdown μετά και από τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στο enikos.gr και ξεκαθάρισε πως ο λόγος για τον οποίο επισκέφθηκε το Ντουμπάι είχε να κάνει με την εταιρεία στην οποία εργάζεται.

Πέτρος Κωστόπουλος Ντουμπάι

«Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai,ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα»

Ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στα κακόβουλα σχόλια είπε: «Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο...»