Ενημερώνει μέσα από τους Κου Κου η Μπήλιου: «Ο Ιανουάριος φέρνει απαρχή εξελίξεων»

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ενημερώνει μέσα από τους Κου Κου η Μπήλιου: «Ο Ιανουάριος φέρνει  απαρχή εξελίξεων»

Η Άση Μπήλιου μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις και ενημέρωσε πως ο Ιανουάριος φέρνει απαρχή εξελίξεων.

Όπως ανέφερε είναι από τους πιο σημαντικούς μήνες της χρονιάς, καθώς έχει ένα διαφορετικό κλίμα από τους υπόλοιπους. Ενώ, όπως είχε ήδη αποκαλύψει το 21 τους πρώτους μήνες θα είναι δύσκολο.

Κώστας Λεφάκης: «Ζόρικο το 2021 μέχρι τον Μάρτιο»

Ο Κώστας Λεφάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Roomies και μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο έτος, κάνοντας μία όχι και τόσο αισιόδοξη πρόβλεψη. Συγκεκριμένα ο έμπειρος αστρολόγος είπε πως το 2021 αναμένεται να είναι ζόρικο μέχρι τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με τον γνωστό αστρολόγο, μέχρι το τέλος Μαρτίου θα υπάρξει σίγουρα μεγάλη ταλαιπωρία εξαιτίας του κορωνοϊού, ενώ το 2021 είναι ένα έτος αιφνίδιων ερώτων, αλλά και επεισοδιακών χωρισμών για αρκετά ζώδια, με την ανθρωπότητα να ζει σε μια «άβυσσο» μέχρι το 2023, με την Άση Μπήλιου να προβλέπει ποιοι θα είναι οι πιο τυχεροί για το τρέχον έτος.

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις 2021

Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει μια ανάταση μέχρι το 2030, όπως αναφέρει ο Κώστας Λεφάκης, με την «χρυσή» δεκαετία να αργεί… λίγο και να οριοθετείται στα 2040 και 2050.