Έξαλλος ο Περρής μετά τη δήλωση του Chris στο Survivor 4: «Ανεπίτρεπτο να μεταδίδεται»

Ενοχλημένος με την άποψη του πως οι "γυναίκες θέλουν πλάσιμο"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Περρής μετά τη δήλωση του Chris στο Survivor 4: «Ανεπίτρεπτο να μεταδίδεται»

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Περρής στον αέρα του Πρωινού, λόγω της χθεσινής 3/1 δήλωσης του Chris Σταμούλη στο Survivor 4 περί "πλασίματος των γυναικών". Όπως είπε ο δημοσιογράφος, το συγκεκριμένο γεγονός, είναι ανεπίτρεπτο να μεταδίδεται στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε τον παίκτη των μαχητών, να λέει πως οι γυναίκες πρέπει με λίγα λόγια να είναι υποτακτικές και πως θέλουν όλες "πλάσιμο", με το Twitter να οργιάζει.

Σήμερα λοιπόν, ο Βαγγέλης Περρής θέλησε να σχολιάσει το γεγονός, λέγοντας πως το απόσπασμα ήταν ανεπίτρεπτο και δεν έπρεπε να μεταδοθεί στην τηλεόραση, αλλά να κοπεί στο μοντάζ. Συνέχισε μάλιστα, λέγοντας πως είναι επικίνδυνα μηνύματα αυτά και έπρεπε να το μοντάρουν.

Ποιος είναι ο Chris Σταμούλης του Survivor 4

Ο Chris Σταμούλης είναι 32 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και ύστερα νομική. Έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα όπως μπάσκετ, στίβο, kick boxing, ενώ τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει τα βάρη και η καλλισθενική γυμναστική.

Πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα να πετάξει το κουστούμι και τη γραβάτα, να παλέψει στους στίβους μάχης του SURVIVOR και να βγει νικητής.