Παναγής Τζωρτζάτος: Ο συνεργάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ποζάρει με τον 2 μηνών γιο του

Η πιο τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παναγής Τζωρτζάτος: Ο συνεργάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ποζάρει με τον 2 μηνών γιο του

Ο Παναγής Τζωρτζάτος, συνεργάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Pop Up, έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και ποζάρει με τον 2 μηνών γιο του.

Ο δημοσιογράφος και συμπαρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ALPHA πλέει σε πελάγη ευτυχίας και διανύει την πιο ευτυχισμένη του περίοδο μαζί με την αγαπημένη του, αφού πριν 2 μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Ο Παναγής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια οικογενειακή φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Η πρώτη φωτογραφία της χρονιάς ήθελα να είναι αυτή! Η οικογένεια μου!!! Μια οικογένεια που δημιουργήσαμε με την γυναίκα μου το 2020, μια χρόνια τόσο περίεργη, δύσκολη, έντονη για όλους μας!

Επιλέγω να κρατήσω μόνο τη μια κ μοναδική στιγμή της ζωής μου, την ώρα εκείνη που είδα τον γιο μου για πρώτη φορά στις 26-10-2020! Μπορεί να ήρθες την πιο δύσκολη -για την ανθρωπότητα- χρόνια θα κάνω όμως ότι περνάει από το χέρι μου τα επόμενα χρόνια της ζωής σου να είναι όσο πιο όμορφα γίνεται, όσο όμορφα τα ονειρευόμουν πολλά χρόνια πριν ακόμα έρθεις!

Σας αγαπάω τόσο πολύ και τους δυο και σας ευχαριστώ γιατί με μάθατε τη σημαίνει ΑΛΗΘΙΝΗ αγάπη, χωρίς όρια! Καλή μας χρονιά!!!» Δείτε παράλληλα και ποιος ηθοποιός θα γίνει σε λίγο καιρό μπαμπάς και το αποκάλυψε πρώτη φορά στον αέρα του Pop Up!

Παναγής Τζωρτζάτος ποζάρει με την γυναικά και το μωρό τους

Λίγα λόγια για τον Παναγή Τζωρτζάτο

Γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου του 1989 στην Αθήνα. Κατάγεται από την Κεφαλονιά που αγαπά ιδιαίτερα.

Έχει τελειώσει Διοίκηση Επιχειρήσεων & Marketing στο London Metropolitan University αλλά ακόμη δεν έχει ασχοληθεί με αυτό αν και το marketing το συναντάμε καθημερινά στην ζωή μας.

Από μικρή ακόμη ηλικία ένα από τα δυσκολότερα πράγματα για αυτόν ήταν το πρωινό ξύπνημα. Το 2012 λοιπόν μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του, η δυσκολία του, «το πρωινό ξύπνημα», έγινε καθημερινότητα… μία καθημερινότητα όμως την οποία δεν θα άλλαζε με τίποτα διότι είναι στην παρέα της Πρωινής ζώνης του Sfera 102,2 6 με 10 το πρωί!!!

Οι φίλοι του λένε πως είναι πολύ αισιόδοξος, επίμονος, αυθόρμητος, του αρέσει το χιούμορ και κουβαλά και μια περίεργη τρέλα.

Όπως τα τέσσερα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος λοιπόν βρίσκεται στο Πρωινό του Sfera 102,2 από τις 6 μέχρι και τις 10 το πρωί και είναι πολύ χαρούμενος για αυτό διότι παρέα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Γιώργο Λιανό και την Νάνσυ Αντωνίου σας λένε την πρώτη καλημέρα!