Βίκυ Καγιά - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν είπαν ούτε "καλησπέρα" στα γυρίσματα του Madwalk

Στην φόρα τι πραγματικά συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν είπαν ούτε

Τι και αν οι ίδιες λένε πως κόντρα ανάμεσα τους δεν υπάρχει, η στάση που κρατούν λέει άλλα. Μάλιστα, Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου, παρόλο που είχαν την ίδια ημέρα γύρισμα για τα Madwalk, όχι απλά δεν είπαν ούτε "καλησπέρα", αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.

«Θα σας πω κάτι που είναι για μένα πάρα πολύ σημαντικό. Σας σέβομαι πάρα πολύ για τη δουλειά που κάνετε. Δεν έχω αρνηθεί ποτέ να σας μιλήσω και αντιλαμβάνομαι σε πόσο σκληρές συνθήκες δουλεύετε και τι πρέπει να αντιμετωπίζετε για να έχετε τις δουλειές σας και να είσαστε καλά. Δεν σας έχω αρνηθεί ποτέ να κάτσω και να σας μιλήσω. Θέλω να πω κάτι για τελευταία φορά. Στα 28 χρόνια που δουλεύω, είμαι μητέρα 2 παιδιών και 2 εν δυνάμει 4, δεν έχει υπάρξει ένας άνθρωπος να πει ότι έχει δημιουργηθεί μια κόντρα ή ίντριγκα μεταξύ μας. Δεν έχω κάτι άλλο να πω πέρα από ό,τι από την καρδιά μου σας έχω πει. Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες γιατί δεν έχω κάτι να πω, ειλικρινά», είχε πει η Βίκυ Καγιά λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Λίγη ώρα αργότερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενημερώθηκε για τις δηλώσεις που είχε κάνει λίγη ώρα πριν η Βίκυ Καγιά και απάντησε «Εγώ πάντα έχω έναν καλό λόγο και μια “καλησπέρα” και μια αγκαλιά για όλους. Δεν υπάρχει κάτι από τη μεριά μου. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει πραγματικά και ό,τι ζητάει η καρδούλα του και με ό,τι είναι χαρούμενος. Σημασία έχει ότι είμαστε εδώ να στηρίξουμε Έλληνες σχεδιαστές, βιοτεχνίες, καλλιτέχνες και να δώσουμε ένα ωραίο σόου για τον κόσμο. Να πούμε Kαλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, αγάπη και χαμόγελα». Δείτε όλο το υλικό εδώ.

Βίκυ Καγιά Ηλιάνα Παπαγεωργίου Madwalk

Για αυτό το λόγο δεν αντάλλαξαν ούτε "καλησπέρα" Παπαγεωργίου - Καγιά στα Madwalk

Όπως γράφει η Σάσα Σταμάτη στην ON Time, οι δυο τους δεν συναντήθηκαν λόγω κορωνοϊού. Προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός, η Βίκυ Καγιά έγραψε μόνη της τα on που είχε και πήγε στο καμαρίνι της, ενώ ακολούθησε η επίδειξη όπου συμμετείχε η Ηλιάνα, η οποία μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνισή της αποχώρησε κι ενώ η Βίκυ ετοιμαζόταν στο καμαρίνι της για τα επόμενα on της. Ενώ, στην πασαρέλα θα δούμε και την εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου.