Η Μαρία Καλάβρια απαντά για τη σχέση του γιου της με την Εύη Ιωαννίδου - «Για να φτάσει ο γιος μου να..»

Τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Μαρία Καλάβρια απαντά για τη σχέση του γιου της με την Εύη Ιωαννίδου - «Για να φτάσει ο γιος μου να..»

Η Μαρία Καλάβρια το πρωί της Δευτέρας απάντησε στον αέρα του Πρωινού αναφορικά με την σχέση του γιου της και της Εύης Ιωαννίδου.

Πριν από μερικές μέρες, έγινε γνωστή στην ελληνική σόου μπιζ η σχέση του μοντέλου και του γιου του Σάμι Φάις και της Μαρίας Καλάβρια.

Η πρώην παίκτρια του GNTM αλλά και του Nomads, φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του αγαπημένου της και ο 22χρονος Ινός δηλώνει το ίδιο ευτυχισμένος και ερωτευμένος.

Η Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε, φυσικά, να μην ρωτήσει την Μαρία Καλάβρια για την σχέση του γιου της με την Εύη με την ίδια να απαντά: «Είναι με τον γιο μου. Είναι εξαιρετικό κορίτσι. Πολύ καλό και ευγενικό. Φαίνεται πως είναι από καλή οικογένεια και ευτυχώς βάζει σε πρόγραμμα και τον γιο μου.

Οπότε χαίρομαι πάρα πολύ. Ο γιος μου είναι σεμνός και για να φτάσει στο σημείο να βγάλει φωτογραφία σημαίνει πως του αρέσει πάρα πολύ η Εύη. Ήμασταν όλοι μαζί στις γιορτές. Τώρα η Εύη έφυγε για επαγγελματικές υποχρεώσεις».

Την ίδια στιγμή, η Μαρία Καλάβρια απαντά και για την σχέση της με τον πρώην σύντροφο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Μαρία Καλάβρια παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως ως πιο μεγάλη έχει ήδη βιώσει το όλο συναίσθημα της οικογένειας.

Το ζευγάρι έκανε γνωστό τον χωρισμό του πριν από λίγο καιρό. Ενώ είχε κυκλοφορήσει ένα ρεπορτάζ το οποίο ανέφερε πως η σχέση τους είχε φτάσει στο τέλος, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Μαρία Καλάβρια ωστόσο βγήκε λίγες μέρες μετά στο Πρωινό και ανακοίνωσε τον χωρισμό τους. Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει.

Χθες βράδυ οι δυο τους βρέθηκαν σε κοινή εκδήλωση και μίλησαν για τη σχέση που έχουν τώρα, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους.

«Ο Δημήτρης είναι ένα νέο παιδί και σαν χαρακτήρας, σε αντίθεση με μένα, που περιμένω να προχωρήσει άμεσα σε μια νέα σχέση και το βρίσκω πολύ φυσιολογικό. Ενώ εγώ που είμαι πιο μεγάλη, πιο συνειδητοποιημένη και έχω περάσει κάποια πράγματα, όπως η οικογένεια και τα παιδιά, σίγουρα δεν θα κάνω την επόμενη κίνηση εύκολα. Για τον Δημήτρη είναι απόλυτα φυσιολογικό, που είναι νέο παιδί, να θέλει να συνεχίσει και να φτιάξει τη ζωή του με κάτι άλλο και θα χαρώ πάρα πολύ. Δεν έχω τέτοια θέματα».

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος πέρα από τον χωρισμό του με την Μαρία Καλάβρια, σχολίασε και την σχέση που του χρεώνουν με την Ιωάννα Τούνη.

«Έφτασε μια σχέση στο τέλος, είμαστε συνεργάτες με τη Μαρία και πραγματικά έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που έχω στη ζωή μου και με έχει στη ζωή της οπότε συνεχίζουμε με διαφορετικούς ρόλους και δεν θα ήθελα με τίποτα να την βγάλω από τη ζωή μου».

Δημήτρης Αλεξάνδρου Ιωάννα Τούνη σχέση

Όταν, όμως, ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δέχθηκε ερώτηση για τη νέα φημολογούμενη σχέση με την Ιωάννα Τούνη θέλησε να ξεκαθαρίσει πως «όταν παίρνεις τηλέφωνο σαν δημοσιογράφος να ρωτήσεις εάν όντως ισχύει κάτι και δεν ισχύει, όταν έχεις πάρει εμένα δηλαδή και σου απαντάω πως είναι επαγγελματικό και δεν τίθεται θέμα να το γράψεις, γράφεις από κάτω μια τέτοια λεζάντα».