Μιχάλης Ρέππας: Το πρώτο πρόσωπο που «κλείδωσε» για την κριτική επιτροπή του YFSF

Είναι οριστικό!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μιχάλης Ρέππας: Το πρώτο πρόσωπο που «κλείδωσε» για την κριτική επιτροπή του YFSF

To «Your Face Sounds Familiar» επιστρέφει σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες μας με τον Μιχάλη Ρέππα να «κλειδώνει» την θέση του στην κριτική επιτροπή.

Η All Star εκδοχή του επιτυχημένου μουσικού σόου θα περιλαμβάνει τους καλύτερους διαγωνιζόμενους των προηγούμενων σεζόν και σίγουρα θα μας προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα.

Οι δέκα παίκτες που θα συμμετέχουν είναι οι Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Δόξας, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Κατερίνα Στικούδη, Τάνια Μπρεάζου και Ίαν

Φυσικά, στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου ενώ τα ονόματα της κριτικής επιτροπής ακόμα συζητιούνται.

Η Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας αποκάλυψε στο Πρωινό πως στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar- All Star» θα συμμετέχει σίγουρα ο σεναριογράφος και ηθοποιός, Μιχάλης Ρέππας με τα συγκεκριμένα ονόματα να είναι πολύ πιθανά να ολοκληρώσουν την κριτική επιτροπή.

Η επίσημη ανακοίνωση του Κατσούλη στον αέρα των Κου Κου για το YFSF- «Θα πάρω το αίμα μου πίσω»

Είναι επίσημο πλέον πως ο Κρατερός Κατσούλης θα βρίσκεται στην λαμπερή 10άδα του YFSF που επιστρέφει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής των Κου Κου.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής θα είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που θα διαγωνιστούν επί σκηνής για καλό σκοπό.

«Θα πάρω το αίμα μου πίσω. Θέλω να κάνω πράγματα που είναι τελείως διαφορετικά φέτος», είπε χαρακτηριστικά o Κρατερός Κατσούλης στο παλτό της εκπομπή, σαν .... έκτακτη είδηση, μετά το χαμό που έγινε στο Πρωινό λόγω του ότι δεν μίλησε στις κάμερες τους.