Η απάντηση "καρφί" του Κρατερού Κατσούλη στην Σκορδά - «Ενημερωθείτε καλύτερα»

Όσα είπε λίγο πριν κλείσουν την εκπομπή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απάντηση

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό νωρίτερα σήμερα, όταν η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στον αέρα πως ο Κρατερός Κατσούλης αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής τους. Η απάντηση του εμμέσως πλην σαφώς του παρουσιαστή, δεν άργησε να έρθει.

Συγκεκριμένα, η κάμερα τους βρέθηκε στα γυρίσματα του All Star Your Face Sounds Familiar φιλοξένησε δηλώσεις των συμμετεχόντων.

«Να πω λίγο κάτι για να μη γίνει και κάποια παρεξήγηση. Όλοι οι παίκτες του YFSF είναι δέκα. Εμείς είδαμε από το χθεσινό γύρισμα 9, δεν είδαμε τον Κρατερό Κατσούλη, όχι σαφώς επειδή είναι απέναντι. Προς Θεού, δεν θέλω εγώ να έχω καμία σχέση ότι δεν ζητήσαμε να μας μιλήσει. Απλώς, ο ίδιος δεν ήθελε, μου μετέφεραν. Δεν ήθελε, αρνήθηκε», είπε η Φαίη Σκορδά, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να γίνει έξαλλος.

Η απάντηση του Κρατερού Κατσούλη στην Φαίη Σκορδα

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η σημερινές εκπομπή της Φωλιάς των Κου Κου, ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε έμμεσα στο Πρωινό, δίχως να αναφέρει ονόματα.

«Προσέξτε τη σημερινή μέρα, είναι λίγο περίεργη. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, ενημερωθείτε καλύτερα για το τι γίνεται, πώς γίνεται, τι έχει συμφωνηθεί, τι όχι. Για να ξέρουμε και τι λέμε όλοι μαζί κι εμείς θα τα πούμε αύριο με αγάπη και απόσταση για να έχουμε καθαρότερο μυαλό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου να στέκεται δίπλα του χαμογελαστή.

Μιας και μιλάμε για τον Κρατερό Κατσούλη, να σημειώσουμε πως μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό You όπου "σπάσανε" την σιωπή τους πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού. Τα παιδιά τους και η διαφορετικότητά τους, οι μαμάδες τους, η κοινή καταγωγή από την Θεσσαλονίκη που τους ενώνει αλλά και τους....διχάζει, τα καλοπροαίρετα σχόλια, οι συκοφαντίες, η αγάπη και η συγγνώμη, οι τηλεοπτικές προτάσεις που απέρριψαν, ο ανταγωνισμός αλλά και η πανδημία που άλλαξε και σε εκείνους την ζωή, σε μια πολύπλευρη και ιδιαίτερη εξομολόγηση