Διπλή πρεμιέρα απόψε για το Mega

Ξεκινούν οι δύο νέες σειρές, «Σχεδόν ενήλικες» και «Έξαψη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Διπλή πρεμιέρα απόψε για το Mega

Πολύ δυναμικά ξεκινάει η νέα χρονιά για το Mega, αφού το κανάλι επιστρέφει δυναμικά στην μυθοπλασία και έτσι σήμερα, κάνουν πρεμιέρα οι δύο νέες ελληνικές σειρές, το Σχεδόν Ενήλικες και η Έξαψη.

Στις 21:00 η «ΕΞΑΨΗ», ένα δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου θα μας οδηγήσει σε ένα περιπετειώδες ταξίδι με τους ήρωες να αναζητούν απαντήσεις στα συναισθηματικά αδιέξοδα, στις ανατροπές της συμβιβασμένης τους ζωής και σε θυελλώδη ερωτικά πάθη.

Η ιστορία διαδραματίζεται ένα καυτό καλοκαίρι στο Ναύπλιο. Βλέμματα. Σιωπές. Μυστικές συναντήσεις και παρεξηγήσεις. Η απόπειρα δολοφονίας μιας δημοσιογράφου θα προκαλέσει αναταράξεις. Το ερωτικό πάθος δύο ανθρώπων που συναντιούνται τυχαία θα φέρει τα πάνω κάτω σε δυο γάμους. Άνθρωποι σε πλάνη θα κονταροχτυπηθούν με τον χειρότερο εχθρό τους, τον εαυτό τους. Η σύγκρουση των ηρώων με την πραγματικότητα θα τους αναγκάσει να ξεπεράσουν κάθε όριο και να κοιτάξουν βαθιά μέσα τους, στα πιο καλά κρυμμένα μυστικά. Ζωές υποταγμένες στη ρουτίνα της καθημερινότητας επαναστατούν και τα «φρένα» των ηρώων σπάνε με απρόβλεπτες συνέπειες. Μέχρι που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να ζήσουν τον μεγάλο έρωτα;

Mega Έξαψη

«ΕΞΑΨΗ», ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

Στις 22:00 οι «ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ» της Μυρτώς Κοντοβά έρχονται να μοιραστούν μαζί μας αστείες στιγμές, τρυφερές καταστάσεις, έρωτα, μουσική́ και πολύ σασπένς. Μία ιστορία συγκατοίκησης και φιλίας, για το σήμερα των ανθρώπων στην Αθήνα του 2020 που καταγράφει με απολαυστκό τρόπο όσα απασχολούν όλους μας τα πρώτα χρόνια της επιστροφής στη μετά – κανονικότητα.

Μία σύγχρονη τηλεόραση κινηματογραφικών απαιτήσεων, γρήγορη, ατμοσφαιρική και ζουμερή που μιλάει όπως μιλάμε, γελάει όπως γελάμε, αγωνιά όπως αγωνιούμε και το ζει όπως το ζούμε, προτείνει η Μυρτώ Κοντοβά με τη καινούργια της σειρά «Σχεδόν ενήλικες» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο MEGA. Δέκα χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική δουλειά, η δημιουργός που έφερε το hype των δρόμων της πόλης στη μικρή́ οθόνη γράφει ξανά́ για τους Έλληνες και όσα τους απασχολούν στα πρώτα χρόνια της επιστροφής στη… μετά – κανονικότητα.

«ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ», ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟ MEGA

Σε λίγο καιρό στο Mega, πρόκειται να δούμε και τα Mad Walk!

Χρήστος Λούλης: Με πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά του MEGA - Tι πλοκή θα έχει

Στην εκπομπή Pop up έγινε η αποκάλυψη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει σε νέα σειρά του MEGA ο Χρήστος Λούλης.

Μάλιστα, την υπογραφή του νέου σίριαλ θα έχει η σεναριογράφος της πετυχημένης σειράς του ANT1 «Άγριες Μέλισσες». Η Μελίνα Τσαμπάνη λοιπόν θα επιμεληθεί το σενάριο της καινούργιας mini σειράς στο MEGA.

H γνωστή σεναριογράφος να τονίσουμε πως ακόμα δεν έχει αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον κανάλι του Αμαρουσίου, καθώς θα συνεχίσει εκει, εντωμεταξύ έγινε και μια έκτακτη ανακοίνωση του MEGA