Σε άσχημη κατάσταση ο πρίγκιπας Χάρι - «Έχει γίνει η σκιά του εαυτού του»

Ή μάλλον η σκιά της Μέγκαν Μαρκλ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε άσχημη κατάσταση ο πρίγκιπας Χάρι - «Έχει γίνει η σκιά του εαυτού του»

Ο Πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να βρίσκεται σε πραγματικά πολύ άσχημη κατάσταση από την μέρα που μετακόμισε μαζί με την αγαπημένη του στις ΗΠΑ. Μάλιστα, μία βιογράφος που τον γνωρίζει καλά σχολίασε πως έχει γίνει η σκιά του εαυτού του

Πριν από περίπου ένα χρόνο το ζευγάρι ανακοίνωσε την απόφασή του να αφήσει τη βασιλική οικογένεια και να δοκιμάσει την τύχη του στην Αμερική, μακριά από τα πρωτόκολλα και το άγρυπνο βλέμμα της βασίλισσας.

Συγκεκριμένα, η Αντζέλια Λεβίν, η οποία είχε γράψει την βιογραφία του Χάρι 2018, τόνισε πόσο πολύ έχει επηρεαστεί ο πρίγκιπας από τη σύζυγό του.

«Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ανθίσει πίσω στην πατρίδα της, την Καλιφόρνια, ενώ ο Χάρι έχει γίνει σκιά του πρίγκιπα που ήξερα κάποτε».

Και συνέχισε αναφορικά με την προφορά του Χάρι: «Φυσικά, δεν θα ήταν ο πρώτος άντρας που θα γοητευόταν από μια όμορφη γυναίκα με διαφορετική ατζέντα που στη συνέχεια υιοθετεί με την αίσθηση ότι είναι δική του», ενώ για τη φράση που επαναλάμβανε συχνά το ζευγάρι στη ραδιοφωνική του απόπειρα «Η αγάπη κερδίζει», υπογράμμισε: «Δεν νομίζω ότι πολλά ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν νιώσει μεγάλο μέρος αυτής της αγάπης τους τελευταίους 12 μήνες».

Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Η Αντέλια Λεβίν δεν έκρυψε και την απογοήτευσή της που ο πρίγκιπας, ο οποίος «υποσχόταν να δώσει στους ανθρώπους ελπίδα και δύναμη», αλλά «πήγε την οικογένειά του μακριά σε ένα αρχοντικό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην Καλιφόρνια».

«Οι ατελείωτες ανακοινώσεις του ζευγαριού σχετικά με τη σύναψη μιας νέας οργάνωσης συγκέντρωσης χρημάτων θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως μη ευαίσθητες σε μια εποχή που χάθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ζωές και εκείνοι τελικά δεν έκαναν τίποτα», κατέληξε, μεταξύ άλλων.

Survivor 4: Ο James από τους Μαχητές είναι ο... σωσίας του Πρίγκιπα Χάρι

Χαμός επικρατεί με το Survivor 4, με τους παίκτες και των δυο ομάδων να είναι πρωταγωνιστές σε διάφορα meme που δημιουργούν οι χρήστες twitter και Instagram. Σε ένα από αυτά είδαμε τον James Καφετζή από την ομάδα των μαχητών και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ο λόγος είναι γιατί η ομοιότητα του με τον Πρίγκιπα Χάρι είναι απίστευτη.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και εσείς οι ίδιοι, φορώντας γυαλιά και οι δυο πρέπει να ρίξεις και μια δεύτερη ματιά για να τους ξεχωρίσεις, ενώ με την παρακάτω φωτογραφία θα πάθετε πλάκα.

Και οι δυο έχουν το ίδιο σχήμα κεφαλιού, αλλά και χρώματα σε μαλλιά και επιδερμίδα.

Αυτή είναι η φωτογραφία με την ομοιότητα James και Χάρι

James Καφετζής Survivor πρίγκιπας Χάρι Ομοιότητα