Νικόλας Παπαπαύλου: «Ήταν θέατρο το Σοφία - Κεχαγιάς για να μείνουν στο παιχνίδι»

Τους ξεμπρόστιασε για τα καλά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νικόλας Παπαπαύλου: «Ήταν θέατρο το Σοφία - Κεχαγιάς για να μείνουν στο παιχνίδι»

Ο Νικόλας Παπαπαύλου σε συνέντευξη που παραχώρησε δε δίστασε να ξεμπροστιάσει τη Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγιά για τη σχέση τους μέσα στο παιχνίδι, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως έπαιζαν θέατρο προκειμένου να παραμείνουν στο σπίτι.

«Ήταν η απελπισμένη προσπάθεια να κρατηθούν το παιχνίδι. Αν και "διαβασμένο" πλέον, το κοινό άργησε να καταλάβει το ψέμα τους», δήλωσε ο Νικόλας Παπαπαύλου στο Ciao.

Κεχαγιάς Δανέζη σχέση

«Το live του τελικού ήταν μια άβολη στιγμή. Κληθήκαμε να είμαστε χαρούμενοι σε μια "γιορτή", αλλά κάτω από τις μάσκες ο καθένας έκρυβε ότι αισθανόταν. Έχουν προκύψει πολλές κόντρες γιατί έχουν ειπωθεί αλήθειες. Κυρίως από εμένα», πρόσθεσε ακόμα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι. Μάλιστα ο Δημήτρης Κεχαγιάς έκανε και μία τρυφερή ανάρτηση για τη Σοφία μετά τον τελικό. Δείτε την εδώ.

«Μετάνιωσα πολλά από τη συμμετοχή μου. Ίσως και την ίδια τη συμμετοχή. Επιβεβαιώθηκα πως οι κακοί επιβιώνουν και η αλήθεια τιμωρείται. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα έβαζα όρια για τον σεβασμό που δεν εισέπραξα ποτέ». Δήλωσε ακόμα ο Νικόλας Παπαπαύλου.

Σοφία Δανέζη: Η πρώτη της φωτογραφία με τον Κεχαγιά μετά το τέλος του Big Brother

Μετά την νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ένα ακόμα κορίτσι που απασχόλησε με την συμμετοχή της στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ ήταν η Σοφία Δανέζη! Η γνωστή τραγουδίστρια από την πρώτη στιγμή ήρθε κοντά με τον Δημήτρη Κεχαγιά και πολλοί από τότε κάνουν λόγο για μια υπέροχη σχέση.

Βέβαια, κανείς από τους δυο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τις φήμες αυτές. Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, η Σοφία Δανέζη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το πρώτο της story με τον Δημήτρη Κεχαγιά. Οι δυο τους κάθονται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ντυμένοι επίσημα και ποζάρουν στον φακό.

Εννοείται πως η φωτογραφία αυτή φούντωσε περισσότερο τις φήμες.

Δανέζη Κεχαγιάς

Δείτε εδώ και την ανάρτηση που έκανε πρόσφατα ο Δημήτρης Κεχαγιάς για την Σοφία Δανέζη.