Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: "Παιδιά συμπαθέστατος ο Τριαντάφυλλος στο Survivor"

Αλλαγή 360 μοιρών μετά την τεράστια κόντρα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου:

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά την έντονη κόντρα που είχε με τον Τριαντάφυλλο, φαίνεται να άλλαξε ξαφνικά γνώμη και μάλιστα να τον υποστηρίζει στο Survivor 4 όπου και συμμετέχει.

Η σύγκρουση της ξεκίνησε μετά την αποχώρηση τους από το J2US, όπου και διαγωνίζονταν ως ζευγάρι με την Ευρυδίκη να κατηγορεί τον τραγουδιστή για βίαιη συμπεριφορά.

Η κόντρα έγινε ακόμα πιο σοβαρή όταν οι δικηγόροι τους τοποθετήθηκαν με σκοπό να βρεθεί μια λύση.

Λίγο καιρό αργότερα, ωστόσο, η επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του My Style Rocks φαίνεται να κάνει στροφή 360 μοιρών.

Η Ευρυδίκη έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα instastory κατά το οποίο μιλά με τον καλύτερο τρόπο για τον Τριαντάφυλλο καθώς έγραψε στη φωτογραφία: «Παιδιά συμπαθέστατος ο Τριαντάφυλλος στο Survivor και πολύ αρμονικά δεμένος με την ομάδα. Εύγε! Εξεπλάγην θετικά! Λέτε εγώ να του έβγαλα έτσι έναν άλλο πιο πικάντικο εαυτό; Μπράβο πάντως».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανάρτηση για Τριαντάφυλλο

Ευρυδίκη Παπαδοπουλου: Αυτές είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Τριαντάφυλλο

Συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον τραγουδιστή, Τριαντάφυλλο.

«Μιλήσαμε με τον Τριαντάφυλλο, δεν θέλω όμως να πω κάτι παραπάνω μιας και αυτός είναι στον Άγιο Δομίνικο και οτιδήποτε πω εγώ, δεν θα μπορέσει να απαντήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι πάει στο Survivor, το έμαθα εγώ και τον πήρα τηλέφωνο, αλλά ήταν στο ταξίδι για να φύγει και του είπα απλά καλή επιτυχία».

Όταν ρωτήθηκε και για το πώς πιστεύει ότι θα τα πάει ο Τριαντάφυλλος στο ριάλιτι επιβίωσης είπε: «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδί που δηλώνει έντονα τα συναισθήματα του».