Ο Άγγελος Μπράτης απαντά για την ομοιότητα του με τον Χρήστο Ταραντίλη - «Δεν είναι τόσο όμορφος σαν εμένα»

Η χιουμοριστική δήλωση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Άγγελος Μπράτης απαντά για την ομοιότητα του με τον Χρήστο Ταραντίλη - «Δεν είναι τόσο όμορφος σαν εμένα»

H ομοιότητα του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου, Χρήστου Ταραντίλη και του Άγγελου Μπράτη είναι γεγονός, με τον δεύτερο να δίνει την δική του χιουμοριστική απάντηση.

Από χθες, το twitter έδωσε ρέστα για το πόσο πολύ μοιάζει ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος με τον σχεδιαστή μόδας και κριτή του GNTM.

Έτσι, η Σάσα Σταμάτη και τα Parapolitika.gr μίλησαν με τον Άγγελο Μπράτη, ο οποίος πρόσφατα είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού, και φυσικά του ανέφεραν το αστείο αυτό γεγονός με τον ίδιο να απαντά χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι μου μοιάζει.

Μη του δίνεται τόσο credit ότι είναι τόσο όμορφος σαν εμένα και σέξι και γοητευτικός. Δεν μοιάζουμε καθόλου. Από που μοιάζουμε; Επειδή έχει μούσια; Η μισή Ελλάδα μούσια έχει».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Να τον πάρετε τηλέφωνο να τον ρωτήσετε αν νοιώθει κι αυτός ΜΠΡΑΤΗΣ -boy. Αν πει ναι σημαίνει ότι είναι πολύ σωστός κυβερνητικός εκπρόσωπος αν πει όχι πρέπει να τον αλλάξουν».

Άγγελος Μπράτης Χρήστος Ταραντίλης ομοιότητα

Ο Άγγελος Μπράτης μας δείχνει για πρώτη φορά τους γονείς τους - Τρομερή η ομοιότητα με την μητέρα του

Ο κριτής του GNTM, Άγγελος Μπράτης, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους γονείς του και η ομοιότητα με την μητέρα του είναι συγκλονιστική.

Ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του επιτυχημένου ριάλιτι, που πρόσφατα αποκάλυψε πως ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού, είναι αρκετά ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες.

Μάλιστα, συχνά αποκαλύπτει τις ασχολίες του εν μέσω καραντίνας όπως έκανε και αυτή τη φορά με μια σειρά από instastories στον προσωπικό του λογαριασμό.

Σε ένα από αυτά έγραψε «Life after GNTM» αποκαλύπτοντας την σύντομη εξόρμηση που έκανε ο Άγγελος Μπράτης με την οικογένεια του.

Ο κριτής του GNTM απαθανάτισε με το κινητό του τις ομορφιές της φύσης αλλά τους φυσικά τους γονείς του και πάθαμε πλακά με την μητέρα του που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!

γονείς του Άγγελου Μπράτη