Ζένια Μπονάτσου: "Χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανέναν δεν θα κάνω το εμβόλιο για τον κορωνοϊό"

"Δεν φοβάμαι αυτή την αρρώστια, προτιμώ να την περάσω παρά να..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζένια Μπονάτσου:

Το DNA φυγείν αδύνατον... Λίγα λεπτά μαζί της και θα ακούσεις στο βάθος το γρέζι από τη θρυλική φωνή του Βλάσση Μπονάτσου, στο πρόσωπό της, όμως, θα δεις όλες τις δυσκολίες που πέρασε η μητέρα της Μάρθα Κουτουμάνου και τον τσαμπουκά της γιαγιάς της Ζωής Λάσκαρη. Μετά το τέλος του J2US η Ζένια Μπονάτσου ανοίγει την καρδιά της για τις στιγμές που δεν πρόλαβε να ζήσει με τον πατέρα της, για το αυτοάνοσο νόσημα που του στοίχισε τη ζωή, το οποίο κληρονόμησε, και για το παρασκήνιο της οικογενειακής συμφιλίωσης με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη θεία της Μαρία-Ελένη στο μνημόσυνο της γιαγιάς της στη Μύκονο.

Το τέλος του J2US έφερε και μια μεγάλη αγωνία για εκείνη, αφού πλέον ψάχνει εκ νέου για δουλειά. Η κατάσταση στο θέατρο είναι δύσκολη, το ίδιο και στην εστίαση, στην οποία δούλεψε ένα χρόνο ως σερβιτόρα στη Μύκονο, επομένως, λέει χαρακτηριστικά, πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μάθει κάτι καινούργιο. Είναι έτσι αλλιώς μαθημένη στις δυσκολίες, αφού μόλις στην τρυφερή ηλικία των 7 ετών χρειάστηκε να περάσει μία από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες για ένα νέο κορίτσι.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό You, Φωτογραφίες Κώστας Καπαρελιώτης

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Coco-Mat Hotel Nafsika για την ευγενική φιλοξενία

Οι αποκαλύψεις της Ζένιας Μπονάτσου

Ζένια Μπονάτσου περιοδικό You

Το αυτοάνοσο νόσημα που κληρονόμησες από τον πατέρα σου έχει εκδηλωθεί σ' εσένα;

Στην εφηβεία μου ήμουν κάθε εβδομάδα στο νοσοκομείο. Όταν στρεσάρομαι ψυχολογικά, δεν τρώω και δεν κοιμάμαι καλά ή πέφτει το ανοσοποιητικό μου, ο οργανισμός μου ξεσπάει σε πρήξιμο, το οποίο δεν ξέρεις πού θα εμφανιστεί. Ο πατέρας μου πέθανε από αυτό. Τότε δεν ήξεραν τι ακριβώς είναι και του έδιναν κορτιζόνη επειδή νόμιζαν πως είχε αλλεργία - προφανώς δεν έκανε τίποτα. Είναι ένα σπάνιο νόσημα που έχουν πολύ λίγοι άνθρωποι στον κόσμο και δεν έχει βρεθεί θεραπεία, πρέπει πάντα να έχω μαζί μου μια ένεση με το ένζυμο που μου λείπει.

Θα κάνεις το εμβόλιο του κορωνοϊού;

Δεν είμαι γιατρός για να λέω τι είναι σωστό και τι όχι. Η ταπεινή μου γνώμη, χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανέναν, είναι πως δεν θα το κάνω επειδή δεν φοβάμαι αυτή την αρρώστια. Και να μου συμβεί, προτιμώ να την περάσω, παρά να κάνω ένα εμβόλιο που δεν έχει δοκιμαστεί για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, με βάση όσα λένε οι γιατροί.

Την καραντίνα την περνάς μόνη ή με κάποιον σύντροφο;

Είμαι μια χαρά. Έχω τους φίλους μου κοντά και τη... χαρά μου! (γέλια)

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την φωτογράφιση!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί