Ξέσπασμα Γερασιμίδου για Big Brother και Άννα Μαρία - «Βρίζει, κοπανάει, δέρνει και της έδωσαν 100 χιλιάρικα;»

«Είδα τη νικήτρια και λέω σε τόση παρακμή βρισκόμαστε »

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασμα Γερασιμίδου για Big Brother και Άννα Μαρία - «Βρίζει, κοπανάει, δέρνει και της έδωσαν 100 χιλιάρικα;»

Στο Πρωινό παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, ξέσπασε για τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν δίστασε επίσης, να σχολιάσει την νίκη της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο Big Brother.

«Με τον άντρα μου, τώρα που είμαστε στο σπίτι και οι δύο πολλές ώρες, είμαστε καλύτερα. Φαίνεται οι κόντρες προκύπτουν με τη δουλειά. Το σπίτι είναι εργοτάξιο. Τώρα είναι λίγο συμμαζεμένο γιατί θα ερχόσουν εσύ. Δεν μου αρέσει που κάθε τόσο βλέπουμε το σπίτι του ενός και του άλλου στην τηλεόραση και φυσικά ποτέ δεν το βλέπουμε ολόκληρο.

Βλέπουμε κάτι γωνίτσες και δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Κόρη μου θα παντρευτεί αν θέλει. Σημασία έχει ότι είναι καλά. Στην κόρη μου δεν άρεσε το “Εμείς κι εμείς”. Μου λέει κάθεστε σε κάτι καναπέδες, γελάτε και κουτσομπολεύετε», είπε αρχικά.

Για αυτό το λόγο ξέσπασε η Γερασιμίδου για το Big Brother και την Άννα Μαρία

«Είδα τη νικήτρια του Big Brother και λέω σε τόση παρακμή βρισκόμαστε; Δεν το λέω για το καημένο το κορίτσι, αλλά για τον καημένο τον κόσμο. Αυτό θέλουνε από τους ανθρώπους; Βλέπω μία να βρίζει, να κοπανάει τις πόρτες, να δέρνει τις άλλες και της έδωσε ο κόσμος 100 χιλιάρικα; Το GNTM δεν το έχω παρακολουθήσει, αλλά ίσως είναι το πιο ακίνδυνο. Όση ανάγκη και να έχεις γιατί να εξυπηρετείς το Survivor; Πολύ σαχλαμάρα έχει πέσει», είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

Ελένη Γερασιμίδου: Η ηθοποιός ξέσπασε για το Big Brother - "Χέσ…κα για..."

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε να δίνει συνέντευξη στο περιοδικό “On time” και τη Σάσα Σταμάτη και είπε τη γνώμη της για το "Big Brother" και γενικότερα για την επικαιρότητα που στρέφεται γύρω από τη showbiz.Τα σχόλιά της δεν θα τα έλεγε κανείς και τόσο κολακευτικά, απεναντίας ήταν καυστικά. Αυτό δεν παραμένει να είναι η άποψή της. Χαρακτηριστικά, αυτό που προκάλεσε εντυπώσεις ήταν το σχόλιο της για το νέο ριάλιτι παρακολούθησης, τον "Μεγάλο Αδερφό".

Στη συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων και για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, για νέες τηλεοπτικές εκπομπές και για πολλά άλλα ακόμη. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όσα δήλωσε.

"Πώς να μου φαίνεται; Χέσ…κα για το Big Brother. Αυτά είναι σκουπίδια. Δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι. Δεν προσφέρουν τίποτα. Εκμαυλίζουν το κοινό" Eίπε η ηθοποιός.

Αναφορικά με τη Μενεγάκη σχολίασε: "Τι να κάνω, να κλάψω γιατί έφυγε από την τηλεόραση η Μενεγάκη; Καλή είναι σε αυτό που κάνει, θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Βλέπω ότι δημιουργούνται πανομοιότυπα πλάσματα στην κοινωνία. Κοριτσάκια που συμπεριφέρονται ίδια, ντύνονται ίδια, θα βρεθεί κάποιος που θα αντικαταστήσει τη Μενεγάκη"

Ελένη Γερασιμίδου συνεντευξη

Όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ελένη Γερασιμίδου είπε: "Δεν την ξέρω! Τι προσφέρουν όλες αυτές στην κοινωνία; Ας παρεξηγηθούν με αυτά που λέω και ας μη με ξανακαλέσουν". Άλλη μία ηθοποιός ξέσπασε δημόσια. Διαβάστε εδώ.