Λάουρα Νάργες: «Δε θα πάρω τη θέση του Γιώργου Λιανού στο The Voice»

Ποιον θα δούμε τελικά στη θέση του;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες: «Δε θα πάρω τη θέση του Γιώργου Λιανού στο The Voice»

Η Λάουρα Νάργες μίλησε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να πάρει τη θέση του Γιώργου Λιανού στην παρουσίαση του The Voice, τώρα που έχει φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο παρουσιαστής έχει κάνει τα γυρίσματα που απαιτούνται ωστόσο ακόμα υπολείπονται τα lives. Μιας και δεν είναι εύκολη η μετακίνηση από και προς τον Άγιο Δομίνικο, ιδίως στην εποχή της πανδημίας, ο Γιώργος Λιανός δε θα μπορέσει να παρουσιάσει τις εκπομπές αυτές.

The Voice Λιανός

Ο ΣΚΑΪ λοιπόν βρίσκεται στην αναζήτηση του προσωρινού του αντικαταστάτη και το όνομα της Λάουρας Νάργες είναι ένα από αυτά που έχουν ακουστεί πολύ. Η ίδια ωστόσο τόνισε πως δε θα τη δούμε σε αυτόν τον ρόλο, ενώ πρόσφατα επέστρεψε στο show στο green room.

«Εγώ θα είμαι στη θέση μου! Εκεί που με ξέρετε. Όχι!»

Ποιος θα πάρει τη θέση του Γιώργου Λιανού στο Voice

Με τον Γιώργο Λιανό να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor - δείτε εδώ πόσο κάνει σε τηλεθέαση -, η θέση του παρουσιαστή στο The Voice έμεινε κενή. Ωστόσο, η εύρεση νέου προσώπου από το κανάλι έγινε γρήγορα και τη θέση του παίρνει στα live o Γιώργος Καπουτζίδης.

Όπως είχε αποκαλύψει η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», το κανάλι του Φαλήρου ζήτησε από τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί, τη θέση να αναλάβει ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος έχει ξαναβρεθεί σε αυτό το πόστο και μάλιστα με τεράστια επιτυχία, άρα γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει.

Όπως είχε πει επίσης η δημοσιογράφος, η ΕΡΤ θα επιτρέψει στον Γιώργο Καπουτζίδη να συνεργαστεί με τον ΣΚΑΪ γι’ αυτά τα τέσσερα LIVE.

The Voice Γιώργος Καπουτζίδης