Αμηχανία στον ΣΚΑΪ με τον Ανδρέα Γεωργίου μετά την ανακοίνωση του Mega

Ενοχλημένο το κανάλι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αμηχανία στον ΣΚΑΪ με τον Ανδρέα Γεωργίου μετά την ανακοίνωση του Mega

Μεγάλη αμηχανία επικρατεί εδώ και μέρες στον ΣΚΑΪ μετά την ανακοίνωσε που εξέδωσε το Mega για την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Γεωργιου, ο οποίος από τη νέα σεζόν ξεκινάει τη νέα του σειρά με τίτλο «Η Γη της Ελιάς», στο μεγάλο κανάλι.

Η εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, μετέφερε όλο το παρασκήνιο του τηλεοπτικού «διαζυγίου» και εξήγησε πως οι σχέσεις του καναλιού με τον Ανδρέα Γεωργίου δεν είναι και τόσο καλές, καθώς ο σταθμός δεν κρύβει την ενόχλησή του που η ανακοίνωση ήρθε, ενώ οι 8 Λέξεις είναι ακόμα στον αέρα.

Ανδρέας Γεωργίου ΣΚΑΪ Mega

«Αυτή τη στιγμή, η σειρά, 8 λέξεις, παραμένει στον αέρα του ΣΚΑΙ. Μια σειρά για την οποία υποθέταμε πως υπάρχει πολύ ζεστό κλίμα σε αυτή τη συνεργασία. Ένα κανάλι που στηρίζει έναν άνθρωπο και ξαφνικά βλέπουμε να ακούγεται η συνεργασία του με ένα άλλο κανάλι. Είναι λογικό να υπάρχει μια ενόχληση από την πλευρά του ΣΚΑΙ. Κάναμε ρεπορτάζ και μιλήσαμε με ανθρώπους του καναλιού. Είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, υπάρχει μια ενόχληση είναι άβολα τα πράγματα», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Ανδρέας Γεωργίου: Όλη η αλήθεια για τη μεταγραφή του στο Mega - Γιατί άφησε τον ΣΚΑΪ;

To Mega έριξε μία κανονική βόμβα καθώς μέσα από δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε έκανε γνωστό πως συμφώνησε με τον Ανδρέα Γεωργίου. Η εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε με το οικογενειακό περιβάλλον του ηθοποιού και σεναριογράφου και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μετά την ολοκλήρωση της σειράς «8 Λέξεις» - δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις για το τέλος της - θα ξεκινήσει να δουλεύει για το Mega και για τη νέα του σειρά με τίτλο «Η Γη της Ελιάς».

Η εκπομπή Ευτυχείτε σχολίασε το γεγονός ότι η ανακοίνωση του Mega ήρθε πριν ενημερωθεί ο Ανδρέας Γεωργίου ωστόσο το περιβάλλον του ηθοποιού ξεκαθάρισε πως ο ΣΚΑΪ γνώριζε για τη συμφωνία πριν κυκλοφορήσει το περιβόητο δελτίο τύπου.

Ανδρέας Γεωργίου Mega

«Όταν ο Ανδρέας πήγε στον ΣΚΑΪ, υπήρχαν πέντε σειρές “στα σκαριά”, αφού το κανάλι είχε αποφασίσει να επενδύσει στη μυθοπλασία. Τελικά στον ΣΚΑΪ έμειναν μόνο οι 8 Λέξεις. Το κανάλι ζήτησε από τον Ανδρέα να τους απαντήσει μέχρι το τέλος του χρόνου, αν θα συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Πριν ένα μήνα, ο Ανδρέας τους ενημέρωσε ότι συζητάει και με άλλα κανάλια για τη νέα σεζόν. Όταν υπέγραψε με το Mega, ο ΣΚΑΪ ενημερώθηκε εγκαίρως για τη συμφωνία αυτή. Το Mega αμέσως μετά αποφάσισε να το κοινοποιήσει με Δελτίο Τύπου, αφού είχαν πέσει οι υπογραφές», ανέφερε χαρακτηριστικά το περιβάλλον του Ανδρέα Γεωργίου.