Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Η απάντηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στην Ελένη Γερασιμίδου

"Είναι λυπηρό να..."

Η απάντηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στην Ελένη Γερασιμίδου
News 06.01.2021 07:16
Από Youweekly Team

Συνέντευξη παραχώρησε την Τρίτη στο Πρωινό η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία εξέφρασε για άλλη μια φορά την άποψή της για τα ριάλιτι αλλά και για τη νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη χωρίς καθόλου κολακευτικά σχόλια, δείτε εδώ όσα είπε.

Η ίδια η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει κι έτσι δημοσίευσε ένα story μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram αναφέροντας:

«Βαριά η λέξη «παρακμή». Βαρύ το χρέος μου να δικαιολογώ άνθρωπο των τεχνών, μια ηθοποιό που τόσο πολύ εκτιμώ το έως τώρα αξιόλογο έργο της. Τα λόγια της ξεχείλισαν από δήθεν συμπόνια τόσο προς το πρόσωπό μου όσο και ως προς τον κόσμε μου πρόσωπό σου. Όπως η ίδια διατύπωσε: «Καημένο το κορίτσι… Καημένος κι ο κόσμος.»

Η αξία της ανθρωπιάς μου σε συνδυασμό με τις αρχές μου, με την παλικαρίσια καρδιά κι υπερηφάνεια μου, με κατευθύνουν ώστε να προχωρήσω δίχως να σκύψω το κεφάλι μου, δίχως να γυρίζω πίσω στο άκουσμα των «αδύναμων» που καυχιούνται έχοντας απόψεις που δεν βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα αλλά σε τύπου μυθοπλασίες, διότι απλούστατα δεν θέλω να τους συμπονέσω. Είναι λυπηρό ένας άνθρωπος να πολεμά το σωστό εφόσον του είναι άγνωστο. Είναι ξεκάθαρο πως ποτέ δεν είχε παρακολουθήσει την πορεία μου στο Big Brother. Επιπλέον δεν είναι αξιοπρεπές κι ηθικό να προσβάλει τους τόσους χιλιάδες ανθρώπους που με στήριξαν.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη απαντά στην Γερασιμίδου

Πόσα λεφτά έπαιρνε τον μήνα για την συμμετοχή της στο Big Brother η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Ο Χάρης Βαρθακούρης το βράδυ της Τετάρτης αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα Q&A, δηλαδή οι φίλοι του είχαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν και να απαντήσει σε ότι εκείνοι ήθελαν. Το κοινό φαίνεται πως είχε πολλές απορίες για το Big Brother και μια από αυτές ήταν το πόσα λεφτά έπαιρναν οι παίκτες.

«Πόσα χρήματα έπαιρναν οι παίκτες του Big Brother;» τον ρώτησε ένας διαδικτυακός του φίλος με τον Χάρη Βαρθακούρη να απαντά: «Τον βασικό μισθό διαιρεμένο ανά ημέρα»

Να σημειωθεί, φυσικά, ότι ο βασικός μισθός στην Ελλάδα είναι 650 ευρώ.

Ο Βαρθακούρης αποκάλυψε πόσα έπαιρναν οι παίκτες του Big Brother

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η απάντηση του Μουτσινά στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Δεν έρχονται όλοι στην εκπομπή»

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: "Μήνυση! Θα το διερευνήσω και θα πράξω αναλόγως!"

Share