Ιλένια Ουίλιαμς: Μετά τον χωρισμό με τον Ουγγαρέζο είναι ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη;

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιλένια Ουίλιαμς: Μετά τον χωρισμό με τον Ουγγαρέζο είναι ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη;

Στο Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου έδωσε συνέντευξη η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία μίλησε για την περίοδο που νόσησε από κορωνοϊό, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα καθώς πολλοί την ήθελαν ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η αποκάλυψη της Ιλένιας Ουίλιαμς για την προσωπική της ζωή

"Όχι, δεν είμαστε ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη. Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Προσωπική ζωή και δουλειά δεν ταιριάζουν και πάρα πολύ. Έχω εστιάσει περισσότερο στη δουλειά και έχω αφήσει τα προσωπικά σε δεύτερη μοίρα. Είχα πολλά χρόνια να μείνω μόνη μου και μου χρειαζόταν", είπε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Οι φωτογραφίες του Φέρρη και της Ιλένιας που φούντωσαν τις φήμες περί σχέσης

Ο φακός του YouWeekly.gr "συνέλαβε" τους δυο τους σε τρυφερά τετ-α-τετ και έκτοτε, οι φήμες για τη σχέση τους γίνονται όλο και πιο έντονες, χωρίς να έχει πάρει ωστόσο κανένας από τους δύο θέση για το θέμα.

Η παρουσιάστρια επισκέφθηκε το κέντρο όπου εμφανίζεται και εκείνος σε κάποια στιγμή κατέβηκε από τη σκηνή, την πλησίασε και της τραγούδησε, πλησιάζοντας πολύ κοντά στο πρόσωπό της.

Ιλένια Ουίλιαμς σχέσηΙλένια Ουίλιαμς Θοδωρής Φέρρης σχέση

Ποια είναι η Ιλένια Ουίλιαμς

Γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1990 στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Διόνυσο Αττικής. Είναι κόρη του μουσικού-τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλιαμς και της Αμαλίας Δημητριάδη ενώ έχει δύο αδέλφια: τον Αλέξανδρο και την Μάρθα. Από μικρή ηλικία παρακολούθησε μαθήματα μουσικής (πιάνο και αρμονία) αλλά μετά το σχολείο, εγκαταστάθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου σπούδασε ΜΜΕ και Δημόσιες Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Γουλβερχάμπτον. Έπειτα, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, συνέχισε με σπουδές στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας Κολωνακίου.

Ξεκίνησε την πορεία της ως δημοσιογράφος, το 2013, μέσα από την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, «Live U» στο STAR. Την επόμενη σεζόν, συνεργάστηκε με την Τατιάνα Στεφανίδου, ως δημοσιογράφος στην εκπομπή «Μία» στο ίδιο κανάλι. Τη σεζόν 2015-2016 συμμετείχε στην εκπομπή «Spata Live» στον ΑΝΤ1, με κεντρικούς παρουσιαστές τους Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαίρη Συνατσάκη.

Το 2016, ξεκίνησε τη συνεργασία της με το μουσικό κανάλι MAD TV, η οποία συνεχίζεται ακόμη, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Loca Report». Ενδιάμεσα, συνεργάστηκε και με το κανάλι ΣΚΑΪ όπου το 2018 παρουσίασε την εκπομπή «It's Your Life» μαζί με την Ειρήνη Κολλιδά και τη σεζόν 2018-2019 συμμετείχε ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, «Oh la la!» με τους Τζώρτζια Γεωργίου, Δημήτρη Μηλιόγλου και Παναγιώτη Τάτση. Το 2020, ξεκίνησε να παρουσιάζει στο MAD TV την εκπομπή «Talk To Mad» μαζί με τον Στέφανο Μιλάτο.

Το 2019, υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records, κυκλοφορώντας το πρώτο της τραγούδι, «Πιάσε Με». Τη σεζόν 2019-2020, εμφανιζόταν στο Romeo Club με τους Θοδωρή Φέρρη, Γιώργο Λιβάνη, Κατερίνα Λιόλιου και Χρήστο Ζώτο. Το 2020, κυκλοφόρησε το δεύτερο της τραγούδι, «Ξαναζώ» και έκανε ζωντανές εμφανίσεις στο Barbarella Live Party.