Πέτρος Κωστόπουλος: Η ανάρτηση με την Κατερίνα Λιόλιου που διέγραψε μέσα σε λίγα λεπτά

Δείτε την εδώ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέτρος Κωστόπουλος: Η ανάρτηση με την Κατερίνα Λιόλιου που διέγραψε μέσα σε λίγα λεπτά

Εκτός της Ιωάννας Μαλέσκου και του Κωνσταντίνου Αργυρού, ένα ζευγάρι που θα συζητηθεί πολύ είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Κατερίνα Λιόλιου. Μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει το γεγονός,ωστόσο είχε κάνει μια ανάρτηση κοινή, την οποία διέγραψε μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο παρουσιαστής και πρώην εκδότης και η τραγουδίστρια πέρασαν μαζί τις γιορτινές ημέρες στο Ντουμπάι, καθώς είχαν όπως έγινε γνωστό επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το πρωί της Τετάρτης 6/1, στο Happy Day, αποκαλύφθηκε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου, την οποία βέβαια διέγραψε μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να γνωρίζει κανένας το λόγο της κίνησης αυτής.

Πέτρος Κωστόπουλος Κατερίνα Λιόλιου

Στο εν λόγω φωτογραφία απεικονίζεται ένα γυναικείο χέρι να κρατά την κάρτα εισόδου ενός δωματίου ξενοδοχείου, με την Χριστίνα Παππά μάλιστα, να κάνει like.

Πέτρος Κωστόπουλος - Κατερίνα Λιόλιου: Πότε και πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι

Mέσα από την εκπομπή Happy Day έγινε γνωστό πως ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Λιόλιου. Μάλιστα η εκπομπή αποκάλυψε και πώς είχαν γνωριστεί πριν από λίγα χρόνια, με το φλερτ τους να εξελίσσεται σε σχέση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η τραγουδίστρια που αναδείχθηκε από το The Voice, είχε βρεθεί καλεσμένη το 2019 στην εκπομπή που παρουσίαζε ο Πέτρος Κωστόπουλος, Όλα Λάθος.

Πέτρος Κωστόπουλος - Κατερίνα Λιόλιου διαφορά ηλικίας

Από τότε ο επιχειρηματίας είχε σχολιάσει το πόσο γοητευτική κοπέλα είναι η Κατερίνα Λιόλιου και η γνωριμία τους αυτή εξελίχθηκε σιγά σιγά σε φιλία και τελικά σε σχέση.

Πέτρος Κωστόπουλος - Κατερίνα Λιόλιου σχέση

Οι δυο τους άρχισαν να έρχονται πιο κοντά από τον περασμένο Νοέμβριο αλλά προτιμούν να κρατούν πιο χαμηλό προφίλ στη σχέση τους. Αυτή τη στιγμή, το ζευγάρι βρίσκεται στο Ντουμπάι, προκειμένου να υποδεχθεί το νέο έτος - δείτε εδώ όλες τις αποκαλύψεις που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ζευγάρι.