Αυτή είναι η πιο "καυτή" φωτογραφία της Μαρίας Κίτσου στο Instagram

Έτσι δεν την έχετε ξαναδεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή είναι η πιο

Η Μαρία Κίτσου είναι μια από τις επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της και ο ρόλος της Λενιώς στις Άγριες Μέλισσες της ταιριάζει πολύ, καθώς είναι το ίδιο σεμνή και στην ζωή της. Μια ωστόσο, είναι η "καυτή" της φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε στο Instagram.

Η ηθοποιός θέλησε να μας δείξει μια διαφορετική εικόνα της. Έτσι, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από μια σκηνή στα «Κόκκινα Φανάρια», όπου έπαιζε την «Ελένη», μια γυναίκα της Τρούμπας.

«Όταν εκτός από τις μέλισσες,σε κυνηγούν και κάποια ονόματα.. Εδώ η Ελένη απο τα «Κόκκινα Φανάρια» σε σκην. @rigosk», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Αυτή είναι η "καυτή" φωτογραφία της Μαρίας Κίτσου

Μαρία Κίτσου Instagram

Εδώ θα διαβάσετε το σημερινό 6/1 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, πριν παιχτεί στην τηλεόραση.

Άγριες Μέλισσες: Φανερά αδυνατισμένη η Μαρία Κίτσου - Ποζάρει στο σαλόνι του σπιτιού της

Η Μαρία Κίτσου, η πρωταγωνίστρια της σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» ποζάρει στο σαλόνι του σπιτιού της και είναι φανερά αδυνατισμένη.

Η επιτυχημένη ηθοποιός που έχει κάνει την ανατροπή στο χώρο της υποκριτικής, έχει γίνει ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως Λενιώ από το Διαφάνι.

Χθες, ανήμερα των Χριστουγέννων, η Μαρία Κίτσου έστειλε με την σειρά της της ευχές της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram με μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται αρκετά αδυνατισμένη.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της που το έχει στολίσει φοβερά και έχει μια πολύ πρωτότυπη διακόσμηση.

Η Μαρία Κίτσου έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: "Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα! Γεμάτα με Αγάπη, Ευδαιμονία και Ευλογία".

Φανερά αδυνατισμένη η Μαρία Κίτσου