Ηρακλής Τσούζινοφ: Πρώην και νυν «ξεμαλλιάζονται» στο Instagram

Εκείνος ανέβασε φωτογραφία μαζί της και η πρώην του απάντησε με χειρονομία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηρακλής Τσούζινοφ: Πρώην και νυν «ξεμαλλιάζονται» στο Instagram

Χαμός επικρατεί στο Instagram και πρωταγωνιστής είναι ο Ηρακλής Τσούζινοφ, ο νικητής του GNTM 3. Η πρώην σύντροφος του και η νυν "ξεμαλλιάζονται" μετά από μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του.

Και η νυν δεν είναι άλλη, από την Μαρινέλα Ζύλα, την επίσης παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων, με την οποία γνωρίστηκε μέσα στο παιχνίδι. Πολλές είναι ο φήμες που τους θέλουν σε σχέση και όπως φαίνεται επιβεβαιώθηκαν.

Λίγες ημέρες, αφού τους "τσάκωσαν" στο κέντρο της Αθήνας, ο Ηρακλής, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μια φωτογραφία της και αμέσως ξέσπασε θύελλα.

Ηρακλής Τζούζινοφ Μαρινέλα σχέση

Η απάντηση της πρώην του Ηρακλή για την νυν

Η απάντηση της πρώην συντρόφου του Ηρακλή, δεν άργησε να έρθει και μάλιστα, είναι αποστομωτική. Συγκεκριμένα, πόζαρε στον καθρέφτη ενός ασανσέρ και έκανε.... μια ακατάλληλη χειρονομία.«Σήμερα δεν είμαι εγώ είναι η άλλη», έγραψε.

Ηρακλής Τζούζινοφ πρώην σύντροφος

Τι είχε πει ο ίδιος για τη σχέση του με την Μαρινέλα;

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ στην κάμερα των Κου Κου αποφάσισε μετά από αρκετές ημέρες να μιλήσει για την σχέση του με την Μαρινέλα, αφού από κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν άρχισε να φημολογείται έντονα πως διατηρούν δεσμό μετά τον χωρισμό του με την Αγγελική.

«Με την Μαρινέλα είμαστε φίλοι, σε εκείνη την φωτογραφία που είδατε φόραγα ακριβώς τα ίδια ρούχα. Είμαστε απλώς φίλοι, έτυχε να βγούμε 2-3 φορές και μας πέτυχαν οι κάμερες. Είναι λίγο άβολο».

Ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην πρώην σχέση του.

«Είδα αυτά τα story, γενικά έχουμε καλές σχέσεις με την Αγγελική. Όντως το παιχνίδι ήταν μια έντονη εμπειρία, μια εμπειρία που με άλλαξε. Με άλλαξε σε ένα σημείο που πλέον θέλω να ενδιαφερθώ μόνο για τα επαγγελματικά μου. Γενικά έχουμε καλές σχέσεις με την Αγγελική. Ο χωρισμός δεν ήταν βάναυσος ή επώδυνος, εμείς είμαστε πολύ χαλαρά».

Ποια είναι η Μαρινέλα που έχει έρθει κοντά με τον νικητή του GNTM, Ηρακλή

Μαρινέλα Ζίλα Gntm Ηρακλής

Η Μαρινέλα Ζίλα είναι 19 ετών και κατάγεται από την Αλβανία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Ξεκίνησε τον χορό από τα 9 της χρόνια και τα τελευταία 3 εργάζεται ως δασκάλα χορού. Πηγαίνει σε αγώνες με τον αδερφό της από τα 10 τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αλβανία, όπου είναι και πρωταθλητές. Με τον χώρο του μόντελινγκ δεν έχει ξανά ασχοληθεί, αν και το σκεφτόταν πάντα. Είχε ανθρώπους γύρω της που της το λέγανε αλλά δεν το πίστευε. Τώρα όμως είναι πιο σίγουρη και πιστεύει περισσότερο στον εαυτό της, νιώθει πιο ώριμη και θεωρεί πως μπορεί να τα καταφέρει.

Είναι ξανθιά με χαρακτηριστικά καφέ μάτια και μοιάζει πολύ με την Κάτια Ζυγούλη, όπως της έχουν πει πάρα πολλές φορές. Είναι 1,76, και αναλογίες 87,63,92 με πολύ όμορφους κοιλιακούς και πλάτες.