«Ό,τι πεις» θα λέγεται η νέα εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη

Σε ποιο κανάλι επιστρέφει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ό,τι πεις» θα λέγεται η νέα εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη

Όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή, αποκάλυψε η Χριστίνα Λαμπίρη, λέγοντας πως ο τίτλος θα είναι «Ότι πεις» και θα προβάλλεται στη ζώνη 5 με 7 το απόγευμα στο Μακεδονία TV.

«Έχω ξεσυνηθίσει, οπότε αισθάνομαι περίεργα αλλά ωραία. Αν επέστρεφα θα ήταν με ανθρώπους που θα έχω πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη. Δεν θα έκανα κάτι πολύ βαρύ για τον τηλεθεατή», ανέφερε η παρουσιάστρια στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Ό,τι πεις» Χριστίνα Λαμπίρη εκπομπή

«Είναι είναι περιοδικό, ένα μαγκαζίνο που θα καλύπτει τα πάντα, θα υπάρχει η κοινωνική προέκταση της ενημέρωσης, συνεντεύξεις, ωραίες ειδήσεις και φυσικά… gossip. Δεν έχω ενοχές γι’ αυτό. Πάντα ήμουν ενοχική για το gossip στοιχείο, γι’ αυτό και το στοιχείο του κουτσομπολιού που εντάσσουμε στην εκπομπή έχει μια άλλη προσέγγιση», συμπλήρωσε, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση που είχε κάνει.

Οι τραγικές στιγμές της Χριστίνας Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, «Οδηγός καλής ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μίλησε για τις τραγικές στιγμές που πέρασε όταν έπαθε την πρώτη κρίση άγχους και νόμιζε ότι "φεύγει".

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μοιράστηκε τη δική της ιστορία κατά την οποία έχασε την γηκάτω από τα πόδια της.

«Την πρώτη κρίση πανικού την έπαθα σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Είχα μόλις γεννήσει την κόρη μου και ήμουν σε μια διαδικασία ενός δύσκολου διαζυγίου γιατί κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο. Κάτω από την πίεση αυτή, χωρίς να το καταλαβαίνω και έχοντας ένα νεογέννητο μωρό τελείως ξαφνικά αρχίζω να αισθάνομαι μια αφάνταστη δυσφορία. Μία δύσπνοια. Ένα βάρος».

«Δεν καταλάβαινα τι ακριβώς μου συνέβαινε. Σε τέτοιο βαθμό που βγήκα, τότε έμενα σε ένα ρετιρέ πολύ ψηλά, στον πέμπτο όροφο, με θάλασσα μπροστά, δηλαδή δεν είχα κάτι να με πειράζει… Ήμουν στο μπαλκόνι και έλεγα ότι δεν αναπνέω! Κοίταζα γύρω μου, τι μου έχει συμβεί και δεν καταλάβαινα. Άσπρισα,

ίδρωσα, έγινα μούσκεμα και έτρεξα δίπλα στην αδελφή μου. Με ξάπλωσε λίγο, άρχισε να μου συζητάει και μου έδωσε λίγο νερό» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. «Σιγά σιγά επανήλθα. Βέβαια, πίστευα ότι εκείνη την ώρα έφευγα! Και μάλιστα της είπα, «αν φύγω, έχε το νου σου στη μικρή». Δηλαδή το θυμάμαι πολύ καλά. Και μιλάμε, τώρα, για 24 ετών». Βέβαια, πλέον ζει ευτυχισμένες στιγμές έχοντας στην αγκαλιά της το έγγονι της.