Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο εξώδικο του Σπύρου Πώρου

«Σε παρουσιάζουμε όλα αυτά τα χρόνια με...»

Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο εξώδικο του Σπύρου Πώρου
News 06.01.2021 17:14
Από Ελένη Ζουγανέλη

Πόλεμος φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον γνωστό φωτογράφο, Σπύρο Πώρο. Μάλιστα, η παρουσιάστρια, θέλησε να απαντήσει στον αέρα της εκπομπής της για το εξώδικο που τους έστειλε.

Τα σχόλια του Happy Day μετά από συνέντευξη του τον έκαναν έξαλλο με αποτέλεσμα να στείλει εξώδικο και να ξεκινήσει μια νέα κόντρα.

Ο Σπύρος Πώρος, είχε πει στην εκπομπή Ευτυχείτε για όσα ακούστηκαν για εκείνον «Μερικές φορές οι έχοντες το βήμα το καταχράζονται χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες.

Από εκεί και πέρα πρέπει να έχει λόγο η δικαιοσύνη… Αυτό που με ενόχλησε από όλο αυτό είναι η ειρωνεία με τα παιδιά μου. Εγώ δεν αφήνω κανείς να μιλήσει για την καριέρα μου. Δεν έγινα γνωστός μέσα από… κίτρινα. Όταν δεν έχουν τι να πουν και είναι ηλίθια σχόλια, δεν το ανέχομαι από κανέναν και καμία».

Έχω πει για την προσωπική μου ζωή ότι έχω κάνει λάθη. Δεν ήμουν καλός σύζυγος. Αυτοί που είναι ηθικοί και δεν έχουν κάνει λάθη και ήταν καλοί σύζυγοι ας κρατήσουν τη γνώμη τους για τον εαυτό τους».

Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο εξώδικο του Σπύρου Πώρου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, από την πλευρά της ξεκαθάρισε με ειλικρίνεια: «Ο Σπύρος Πώρος έστειλε μία επιστολή για κάποια σχόλια που έγιναν στην εκπομπή μετά από συνέντευξή του για όσα είπε και την καριέρα του. Είναι γνωστό ότι έχει κάνει μία μεγάλη καριέρα και ως μοντέλο και ως φωτογράφος και αυτό αποδεικνύεται και από το αρχείο. Ποτέ δεν θίγουμε τους ανθρώπους, τους σεβόμαστε όλους και ειδικά εσένα που σε παρουσιάζουμε όλα αυτά τα χρόνια με τον καλύτερο τρόπο γιατί σου αξίζει».

Το εξώδικο του Σπύρου Πώρου εναντίον του Alpha και του Happy Day

«Αντιλαμβάνομαι πως για κάποιον άλλο ενδεχομένως ο τίτλος του μοντέλου να είναι αρκετός ακόμα κι αν η όποια αναγνωρισιμότητα του στην πραγματικότητα δεν προήλθε καν από τον χώρο αυτό.

Παρόλα αυτά εγώ -αξιοποιώντας τα εφόδια που μου πρόσφερε ο χώρος της μόδας- να ασχοληθώ με τη φωτογραφία την τέχνη της οποίας θέλω να πιστεύω πως υπηρετώ επιπλέον εδώ και εικοσιπέντε χρόνια.

Δεν θα αναφερθώ στα περίβλεπτα πρόσωπα που έχω φωτογραφήσει διότι: πρώτον αυτά είναι γνωστά ακόμα και σε κάποιον που η όποια γνώση του περιορίζεται σε μια αναζήτηση στο Google, όπως οι συνεργάτες σας κατά ιδίαν δήλωση. Δεύτερον διότι η φωτογραφία είναι κάτι περισσότερο από μια εικόνα είναι έκφραση ιδεών και σκέψεων. Ο ίδιος την δουλειά μου την έχω ανάγκη για να εκφραστώ και όχι να επικυρωθώ ως άτομο».

Ο Σπύρος Πώρος αναφέρεται και στην ερώτηση που έκανε στον αέρα της εκπομπής ο Δημήτρης Παπανώτας: «Πόσο μεγάλη την ο Σπύρος Πώρος, την καριέρα;» αλλά και στην διαπίστωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Σίγουρα πάντως έχει περισσότερα παιδιά απ όλους».

«Σε μια εποχή που οποιοσδήποτε μπορεί να ορίζεται σαν δημοσιογράφος, προφανώς και για μένα θα ήταν πιο εύκολο να εκφράζω καθημερινά τις σκέψεις μου σ' ένα «πρωινό» πάνελ αν η περιέργεια μου ήταν «πόσο μεγάλη την έχει ο Σπύρος Πώρος της καριέρα».

«Σίγουρα πάντως έχει περισσότερα παιδιά απ΄όλους» όπως αναφέρατε. Πέραν από το αστείο του θέματος όμως, υπάρχει και η πλευρά τους θύματος του αστείου, όταν αυτό εκστομίζεται με ελαφρότητα για κάποιον άνθρωπος όπως εγώ, του οποίου τα δικαιώματα ως πατέρα δεν έχουν γίνει σεβαστά και οποίος παλεύω να βρω την «άκρη του νήματος» που θα με φέρει κοντά στα παιδιά μου κατόπιν μια πολυετούς δικαστικής μάχης με την πρώην σύζυγο μου, με αθέμιτο σε βάρος μου όπλο τα ίδια μας τα παιδιά.

Μπορώ να κατανοήσω ότι δεν είχατε πρόθεση να δημιουργήσετε αρνητικές εντυπώσεις, παρουσιάζοντας εμένα σαν έναν άνθρωπο επιπόλαιο…».

Εξώδικο από τον Σπύρο Πώρο για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Da

Σπύρος Πώρος εξώδικο για Happy Day

Σπύρος Πώρος εξώδικο για Happy Day και ALPHA

Στο τέλος της δήλωσης ο Σπύρος Πώρος απαιτεί από τους συντελεστές της εκπομπής να δημοσιοποιήσουν ως απάντηση του τα όσα αναφέρονται στην δήλωση του και τους καλεί στο μέλλον να απέχουν από οποιαδήποτε σχόλιο ή αστειότητα που μπορεί να αντανακλά αρνητικά στα παιδιά του ενώ πριν λίγο καιρό «δίκασε» και όσους δεν πιστεύουν στον κορωνοϊό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει ο Σπύρος Πώρος για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό - «Στο θάλαμο του νοσοκομείου βλέπεις..»

Σπύρος Πώρος: Μιλά μέσα από το νοσοκομείο για την μάχη του με τον κορωνοϊό - "Είναι μια βαριά..."

Share