H Κατερίνα Λιόλου απαντά για το Ντουμπάι και το πως κατάφερε να ταξιδέψει

Δεν την εμπόδισε ο κορωνοϊός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
H Κατερίνα Λιόλου απαντά για το Ντουμπάι και το πως κατάφερε να ταξιδέψει

Η Κατερίνα Λιόλου είναι μια από τους πολλούς celebrities που επέλεξε να περάσει τα Χριστούγεννα στο Ντουμπάι και απάντησε, μάλιστα, πως κατάφερε να ταξιδέψει εν μέσω κορωνοϊού.

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με δεκάδες γνωστά πρόσωπα της ελληνικής σόου μπιζ να ξεχνούν πανδημίες και φόβους και να ταξιδέψουν σε μια άλλη χώρα.

Μια από αυτούς ήταν και η Κατερίνα Λιόλιου η οποία πέρασε τις γιορτινές μέρες με τον σύντροφο της, Πέτρο Κωστόπουλο.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μέσα σε όλα, απάντησε ένα σχόλιο ενός follower της για το πώς κατάφερε να ταξιδέψει εν μέσω πανδημίας.

Η Κατερίνα Λιόλιου ρωτήθηκε: «Με τι μήνυμα ταξίδεψες; Γιατί εμείς δεν μπορούμε να πάμε στον δίπλα νομό να δούμε τους γονείς μας… Καλή Χρονιά με υγεία» και αυτή απάντησε: «Δεν χρειάζεσαι μήνυμα για το εξωτερικό! Μόνο ανάμεσα σε νομούς. Επιτρέπεται να ταξιδέψεις εκτός Ελλάδας! Κανονικά και με το νόμο!»

H Κατερίνα Λιόλου απαντά για το Ντουμπάι

Πέτρος Κωστόπουλος: Η ανάρτηση με την Κατερίνα Λιόλιου που διέγραψε μέσα σε λίγα λεπτά

Εκτός της Ιωάννας Μαλέσκου και του Κωνσταντίνου Αργυρού, ένα ζευγάρι που θα συζητηθεί πολύ είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Κατερίνα Λιόλιου. Μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει το γεγονός,ωστόσο είχε κάνει μια ανάρτηση κοινή, την οποία διέγραψε μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο παρουσιαστής και πρώην εκδότης και η τραγουδίστρια πέρασαν μαζί τις γιορτινές ημέρες στο Ντουμπάι, καθώς είχαν όπως έγινε γνωστό επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το πρωί της Τετάρτης 6/1, στο Happy Day, αποκαλύφθηκε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου, την οποία βέβαια διέγραψε μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να γνωρίζει κανένας το λόγο της κίνησης αυτής.

Πέτρος Κωστόπουλος Κατερίνα Λιόλιου

Στο εν λόγω φωτογραφία απεικονίζεται ένα γυναικείο χέρι να κρατά την κάρτα εισόδου ενός δωματίου ξενοδοχείου, με την Χριστίνα Παππά μάλιστα, να κάνει like.