Ολυμπία Χοψονίδου: "Αν έμενα έγκυος στο 7ο παιδί θα χαιρόμουν"

Η σύζυγος του Σπανούλη έχει βρει το νόημα της ζωής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ολυμπία Χοψονίδου:

Η Ολυμπία Χοψονίδου απάντησε δημόσια σε μια ερώτηση ενός follower της για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός έβδομου παιδιού.

Ο γάμος του μοντέλου και του Βασίλη Σπανούλη μετρά 10 χρόνια και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια καθώς έχουν αποκτήσει μαζί 6 παιδιά, 3 αγοράκια και 3 κοριτσάκια.

Η Ολυμπία Χοψονίδου εκτός από ενεργή μαμά και νοικοκυρά είναι και αρκετά παρούσα στα κοινωνικά δίκτυα και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές φορές φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της.

Ενώ ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για το ζευγάρι, η ίδια έκανε ένα Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις των ακολούθων τη.

Μια από αυτές αφορούσε το ενδεχόμενο του 7ου παιδιού με τον Βασίλη Σπανούλη με την ίδια να απαντά: «Θα χαιρόμουν! Δεν λέω όμως ότι πηγαίνω για το 7ο»

Ολυμπία Χοψονίδου απαντά στο ενδεχόμενο ενός 7ου παιδιού

Ολυμπία Χοψονίδου: Η απίστευτη "σπόντα" για τα παιδιά της με τον Βασίλη Σπανούλη

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλη έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια που αποτελείται από 6 παιδιά, στα οποία έχουν τεράστια αδυναμία. Βέβαια, όταν έχεις μεγάλη οικογένεια έχεις και... περισσότερες γκρίνιες. Στο instagram της λοιπόν το μοντέλο "πέταξε" την χιουμοριστική "σπόντα" της με μια φωτογραφία.

Η Ολυμπία Χοψονίδου δεν είναι και πολύ φαν των social media για αυτό και κάνει σπάνιες αναρτήσεις, στον προσωπικό της λογαριασμό. Όποτε λοιπόν κάνει κάποια δημοσίευση, δεν γίνεται να μην μπούμε να την δούμε.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άκρως χιουμοριστική φωτογραφία με μια μαμά πάπια και τα παπάκια της, θέλοντας έτσι να δείξει τι περνάει και η ίδια όταν βγαίνει βόλτα με τα 6 παιδιά της.

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης παιδιά

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικές ημέρες, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης πέρασαν στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο σπίτι τους με τα γενέθλια που είχε το ένα τους παιδάκι.