Οργισμένος ο Πέτρος Κωστόπουλος: «Βαρέθηκα τον κάθε καραγκιόζη να λέει ότι θέλει»

Οι διαστάσεις που πήρε το θέμα με το Ντουμπάι τον έβγαλαν εκτός ορίων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οργισμένος ο Πέτρος Κωστόπουλος: «Βαρέθηκα τον κάθε καραγκιόζη να λέει ότι θέλει»

Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται ο Πέτρος Κωστόπουλος ο οποίος ξέσπασε δημόσια για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα με το Ντουμπάι.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Πέτρος Κωστόπουλος γύρισε στην Ελλάδα και όταν έφτασε στο αεροδρόμιο ένα κύμα δημοσιογράφων βρισκόταν εκεί με σκοπό να προχωρήσει ο ίδιος σε δηλώσεις.

Ο Κωστόπουλος, που αποκάλυψε πριν λίγο καιρό ότι είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Λιόλιου, λίγες ώρες μετά την άφιξη του δεν συγκράτησε το ξέσπασμα του και ανάρτησε μια σειρά από instastories στον προσωπικό του λογαριασμό.

Αφορμή για την οργή του στάθηκαν ορισμένα sites τα υποστήριξαν εσφαλμένα ότι ήρθε σε σύγκρουση στο αεροδρόμιο με σκοπό να αποφύγει τον έλεγχο για τον κορωνοϊό.

Ο ίδιος βγήκε εκτός ορίων και διέψευσε αμέσως όλα αυτά που γράφτηκαν και μάλιστα έκανε λόγο για bullying και για «δολοφονία χαρακτήρων».

Δείτε παρακάτω τα instastories του Πέτρου Κωστόπουλου:

Πέτρος Κωστόπουλος

Πέτρος Κωστόπουλος ξέσπασμα

Πέτρος Κωστόπουλος ανάρτηση

Πέτρος Κωστόπουλος ανάρτηση για Ντουμπάι

Πέτρος Κωστόπουλος ξεσπά για το ντουμπάι

Πέτρος Κωστόπουλος οργισμένος

Πέτρος Κωστόπουλος οργισμένη ανάρτηση για ντουμπάι

Ποιοι άλλοι celebrities διασκέδαζαν στο Ντουμπάι εν μέσω πανδημίας

Πολλοί ήταν οι celebrities που «δραπέτευσαν» αυτά τα δύσκολα Χριστούγεννα στο Ντουμπάι και μάλιστα το διαλαλούσαν καμαρώνοντας επειδή αυτοί μπορούσαν να διασκεδάζουν.

Πολλοί Έλληνες celebrities προτίμησαν να γιορτάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2020 στο Nammos Dubai.

Στο συγκεκριμένο ρεστοράν το πρόγραμμα περιλάμβανε ένα μεγαλειώδες μενού και διασκέδαση μέχρι πρωίας με Έλληνες καλλιτέχνες και DJs, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον Βασίλη Τσιλιχρήστο.

Μεταξύ των celebrities που βρέθηκαν στο Nammos ήταν η τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, το μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα, ο Χάρης Σιανίδης, το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά, o Ανδρέας, η Αλεξάνδρα Παναγιώτου και η Βικτώρια Καρύδα.

Φυσικά, χιλιάδες ήταν αυτοί που αντέδρασαν με την συμπεριφορά και αδιαφορία αυτών των προσώπων που εν μέσω κορωνοϊού επέλεξαν να ρισκάρουν και να διαφύγουν στο εξωτερικό για διακοπές.