Βάνα Μπάρμπα: Αποκλειστικές φωτογραφίες με την κόρη της

Δεν μοιάζουν τόσο χωρίς τις μάσκες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάνα Μπάρμπα: Αποκλειστικές φωτογραφίες με την κόρη της

Δεν χρειάζονταν μόνο αυτές οι εικόνες από τη βόλτα τους για ψώνια στην Γλυφάδα που σας παρουσιάζει αποκλειστικά το YOU για να κατανοήσουμε πόσο αχώριστες παραμένουν μαμά και κόρη. Για τη Βάνα Μπάρμπα η 18χρονη πια Φαίδρα παραμένει ακόμα η μικρή της “πριγκίπισσα”, το κοριτσάκι της. Άλλωστε, όπως της έγραψε το καλοκαίρι στα γενέθλια της ενηλικίωσής της:

“Δεν θα πάψεις πότε να είσαι για μένα το πιο πολύτιμο πλάσμα της ζωής μου, το δικό μου αστέρι. Άνοιξες τα φτερά σου, αλλά η αγάπη μου πάντα θα σε ακολουθεί!". Μαζί υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά στο σπίτι τους στα νότια προάστια και μάλιστα λίγες μέρες πριν αποφάσισαν να κάνουν την καθιερωμένη τους καθημερινή έξοδο για άθληση και για αγορά δώρων της τελευταίας στιγμής. Φυσικά με το που είδαν τον φωτογράφο άρχισαν τις αγκαλιές και τα πειράγματα και όταν προς στιγμήν η Φαίδρα κατέβασε τη μάσκα της για να μας χαιρετίσει -έχει κληρονομήσει, βέβαια, το επικοινωνιακό ταλέντο της μαμάς της- είδαμε για μια ακόμα φορά το πόσο πολύ μοιάζουν! Φυσικά η Βάνα από δίπλα την καμάρωνε περήφανη!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Βάνας Μπάρμπα με την κόρη της

Βάνα Μπάρμπα περιοδικό You

Η πανδημία έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή τους!

Η Φαίδρα αυτή την χρονιά είχε αποφασίσει μετά από την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ, να φύγει στο εξωτερικό για σπουδές. Όμως ο κορωνοϊός ανέτρεψε τα σχέδιά της - δείτε τι γνώμη έχει για το εμβόλιο η μαμά της - και αποφάσισε πως το 2021 και υπό νέες συνθήκες θα κάνει το μεγάλο βήμα να ανοίξει τα φτερά της. Παρόλο που η Βάνα σίγουρα θα επηρεαστεί συναισθηματικά που θα την αποχωριστεί, θέλει ενδόμυχα η κόρη της να κάνει τα δικά της βήματα μακριά από την αγκαλιά της, να είναι ανεξάρτητη όπως και εκείνη στην ηλικία της.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ