Βάνα Μπάρμπα: «Με χαρά θα κάνω το εμβόλιο! Είμαι συνειδητοποιημένη»

Ανυπομονεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάνα Μπάρμπα: «Με χαρά θα κάνω το εμβόλιο! Είμαι συνειδητοποιημένη»

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA», η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε στον κορωνοϊό αλλά και στο εμβόλιο, λέγοντας πως εννοείται πως θα το κάνει και η συνωμοσιολογία που επικρατεί είναι ανόητη.

«Ζούμε αγκαλιά με τον φόβο. Κάθε αγκαλιά που μας έδινε χαρά μας φοβίζει. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που περνάμε» είπε αρχικά μιλώντας για την πανδημία.

Σε ερώτηση για τους εμβολιασμούς για τον κορωνοϊό η Βάνα Μπάρμπα τόνισε ότι προτίθεται να κάνει το εμβόλιο, όπως και ο Γιώργος Παπαδάκης. «Θα κάνω με μεγάλη χαρά το εμβόλιο. Ποιος δεν θα ήθελε να πάει στην πηγή και να πιει νερό. Είμαι συνειδητοποιημένη. Από το να ζώ με το φόβο και να μη ζω στην ουσία, χίλιες φορές να διώξω το φόβο και να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου με αξιοπρέπεια και μια παλιά κανονικότητα» και πρόσθεσε. «Έχω έξι μήνες να δω τους γονείς μου. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να μην μπορείς να αγκαλιάσεις το γονιό σου» υπογράμμισε η Βάνα Μπάρμπα.

Τέλος χαρακτήρισε ανόητη όλη αυτή η συνωμοσιολογία γύρω από το εμβόλιο. «Δεν γίνεται να μπορούμε να δούμε το φως στο τούνελ και να λέμε όχι» κατέληξε.

Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα - «Θα φτάσουμε στα δικαστήρια»

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη και φάνηκε να είναι πραγματικά έξαλλη με το καθεστώς κάτω από το οποίο εργάζονται τον τελευταίο καιρό οι ηθοποιοί, ξεκαθαρίζοντας πως αν χρειαστεί θα φτάσει στα δικαστήρια.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες για τα δικαιώματα των ηθοποιών ενώ έχει σχολιάσει και τη στάση του Αλέξη Γεωργούλη στο συγκεκριμένο θέμα - δείτε εδώ.

«Αυτή τη στιγμή θα φτάσουμε στα δικαστήρια αν δεν προασπίσουν τους μισθούς των ηθοποιών μέσα από το live streaming, όπου οι παραγωγοί μέσα σε μια μέρα λόγω εισιτηρίων βγάζουν πολλά λεφτά και δίνουν στους ηθοποιούς το μεροκάματο των 40 ευρώ, ενώ κανονικά θα έπρεπε να παίρνουν το μηνιαίο μισθό.

Το Σάββατο μιλήσαμε με τον πρόεδρο του σωματείου μας και τον ΔΙΟΝΥΣΟ για τα πνευματικά δικαιώματα των ηθοποιών, ώστε να σταματήσει αυτή η αδικία και η εκμετάλλευση των ηθοποιών. Καλούμαστε Δευτέρα ή Τρίτη να υπογράψουμε το νομικό πλαίσιο όλοι οι ηθοποιοί για να μπορέσει ο κλάδος να ορθοποδήσει. Για να μην φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε εμπάργκο.

Βάνα Μπάρμπα μισθοί ηθοποιών

Όπως ξέρεις, εγώ δεν είμαι άμεσα ενεργή ως ηθοποιός τα τελευταία χρόνια, άρα δεν αγωνίζομαι για το προσωπικό μου συμφέρον, αλλά καταθέτω την εμπειρία μου και πολεμάω για τα νέα παιδιά στο επάγγελμα για να μπορούν να στέκονται ως επαγγελματίες κι όχι να γινόμαστε επαίτες, είτε για φαγητό, είτε για φαρμακευτικές αγωγές, είτε για οτιδήποτε άλλο» είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Ο κύριος Αλέξανδρος Μπουρδούμης πολύ σωστά βγήκε και είπε ότι κανονικά σε άλλες χώρες από κάθε τηλεοπτική τους εμφάνιση πληρώνονται και πάνε κάποια χρήματα στο σωματείο των ηθοποιών. Αυτό πρέπει να γίνει θεσμός. Να φανταστείς ότι η Τουρκία το έχει θεσμοθετήσει», τόνισε η Βάνα Μπάρμπα.