Ο Γιάννης Αποστολάκης το 4ο πρόσωπο του MasterChef

Φέτος όλες οι γυναίκες... μόνο STAR θα βλέπουν τα βράδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιάννης Αποστολάκης το 4ο πρόσωπο του MasterChef

Μπορεί η πρεμιέρα του MasterChef 5 να πήρε αναβολή και να αργήσει λίγο να έρθει και πάλι στις οθόνες μας, ωστόσο οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος. Αποκαλύφθηκε μάλιστα, πως το τέταρτο πρόσωπο θα είναι ο Γιάννης Αποστολάκης.

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Κρικοριάν στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου». Μπορεί ο σεφ να ήταν ήδη μέλος του ριάλιτι στους προηγούμενους κύκλους, ωστόσο φέτος θα έχει τον ρόλο του coach, μιας και οι τρεις κριτές θα είναι απλά... κριτές.

Γιάννης Αποστολάκης MasterChef φωλιά των κουκου

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αποστολάκης θα έχει έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Θα χαλαρώνει και φέτος τους παίκτες, ωστόσο όχι όπως γνωρίζαμε...

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Αποστολάκη που θα δούμε στο MasterChef 5

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία προσπάθησε να συνδυάσει το 2 μεγάλα του πάθη: τη θάλασσα και τη μαγειρική. Από τα 17 του δουλεύει σε ιστιοπλοϊκά σκάφη ως skipper και μάγειρας. Εγκατέλειψε τις σπουδές στο τμήμα Φυσικών Πόρων & Περιβάλλοντος για να ασχοληθεί πιο συστηματικά με την μαγειρική. Όνειρό του είναι να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να γνωρίσει άγνωστες τοπικές κουζίνες.

Ο Γιάννης Αποστολάκης που έγινε γνωστός από τον πρώτο κύκλο του MasterChef, το οποίο προβλήθηκε το 2010 είναι γιος του Ναύαρχου, Ευάγγελου Αποστολάκη.

Γιάννης Αποστολάκης πατέρας Ναύαρχος

Πριν λίγο διάστημα, μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο παρουσίαζαν την εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» στον ΣΚΑΙ και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει ως coach των παικτών στον τρίτο κύκλο του Master Chef. O ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης φέρεται έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και είχε στηρίξει την απόφασή του να συμμετάσχει στο Master