Μιχάλης Μαρίνος: "Ευτυχώς που δεν πήγα εγώ στο Survivor"

Τι δήλωσε για την Αγγελική Λάμπρη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μιχάλης Μαρίνος:

Ο Μιχάλης Μαρίνος το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην παρέα του Πάρα Πέντε.

Ο Αρτ συνάντησε τον γνωστό ηθοποιό ο οποίος αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από την σειρά “Έλα στη θέση μου”, στην Αγγελική Λάμπρη αλλά και στην παρέα του Πάρα Πέντε.

Ο Μιχάλης Μαρίνος είπε χαρακτηριστικά: «Έφαγα πολύ στις γιορτές και τώρα το έχω… ράψει και προσπαθώ λίγο να ξεφουσκώσω. Μετά από τέσσερα χρόνια στο “Έλα στη θέση μου” ήθελα να ασχοληθώ λίγο περισσότερο και με την εκπομπή.

Θα τους κάνω βέβαια κάποια γκεστ, οπότε θα με ξαναδείτε. Δεν μου λείπει η παρέα του Παρά Πέντε γιατί βλεπόμαστε. Ήξερα από πριν ότι η Αγγελική θα πάει στο Survivor και της είπα με το καλό να πάει.

Ευτυχώς που δεν πήγα εγώ στο Survivor γιατί αν έμενα δύο μέρες νηστικός, θα έκανα μεγάλο σαματά. Δεν παρακολουθώ πολύ το Survivor, το θέμα είναι η Αγγελική να ευχαριστηθεί την εμπειρία. Είναι φίλη μου 25 χρόνια και της έχουμε βαφτίσει με τον Γιώργο Καπουτζίδη την κορούλα της, είμαστε οι νονοί της μικρής Ευτυχίας που πλέον είναι 8 χρονών», κατέληξε ο Μιχάλης Μαρίνος. Στο μεταξύ, ένας ηθοποιός από το Παρά Πέντε έκανε μια τρομερή αποκάλυψη.

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Μαρίνο

Ο Μιχάλης Μαρίνος (Αμμόχωστος, 26 Οκτωβρίου 1970) είναι Ελληνοκύπριος ηθοποιός και παρουσιαστής.

Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου στις 26 Οκτωβρίου του 1970. Σε ηλικία 9 ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στην Αλεξανδρούπολη όπου πέρασε τα μαθητικά του χρόνια.

Τελειώνοντας το σχολείο, το 1988, πέρασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών απ' όπου κι αποφοίτησε τέσσερα χρόνια μετά. Το 1992, μετά τις σπουδές του στα οικονομικά άλλαξε εντελώς επαγγελματικό προσανατολισμό και αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική. Έτσι ξεκίνησε να φοιτά στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Από εκεί αποφοίτησε το 1998. Στις σπουδές του περιλαμβάνονται σεμινάρια υποκριτικής, κίνησης και φωνής, όπως επίσης και τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών με δασκάλα την Άννα Διαμαντοπούλου.