Σοκαριστικό! Η Άση Μπήλιου είχε προβλέψει τα επεισόδια στην Αμερική

Και όμως την Δεύτερη είχε κάνει την τρομερή αποκάλυψη που τελικά βγήκε σωστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκαριστικό! Η Άση Μπήλιου είχε προβλέψει τα επεισόδια στην Αμερική

Χαμός έχει γίνει με τα χθεσινά βίαια επεισόδια στο Καπιτώλιο, τα οποία είχε προβλέψει η Άση Μπίλιου και μάλιστα είχε κάνει την αποκάλυψη την Δευτέρα στην Φωλιά των Κου Κου.

Μαύρη σελίδα χαράχτηκε στην ιστορική των ΗΠΑ οι χθες βραδινές αναταραχές από τους οπαδούς του Τραμπ που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο και προκάλεσαν ανείπωτες ζημιές.

Το παράδοξο, ωστόσο, σε όλη την κατάσταση είναι πως η αστρολόγος Άση Μπίλιου είχε κάνει την σχετική πρόβλεψη στον αέρα των Κου Κου πριν από λίγες ημέρες.

Και η Λίτσα Πατέρα είχε προβλέψει τους πυροβολισμούς στις ΗΠΑ

Η Λίτσα Πατέρα και οι προβλέψεις της φαίνεται να είναι σωστές για ακόμη μια φορά, μιας και η ίδια είχε ανακοινώσει πριν 2 μήνες τους πυροβολισμούς που διαδραματίστηκαν στις ΗΠΑ.

Το πρωινό της 24ης Νοεμβρίου 2020 η Λίτσα Πατέρα μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη, σύμφωνα, με αστρολογικές προβλέψεις για τα όσα θα γινόντουσαν τον Ιανουάριο του 2021 στην Αμερική.

Η γνωστή αστρολόγος εξήγησε γιατί υπάρχει φόβος για το τι θα συμβεί στις 20 Ιανουαρίου 2021 σε σχέση με την Αμερική και την ορκωμοσία του νέου Προέδρου.

Πράγματι, απόψε το βράδυ πρωτόγνωρες σκηνές για τη Δημοκρατία των ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στην Ουάσινγκτον ύστερα από την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ που ενέτεινε τον διχασμό.

Διαδηλωτές υπέρ του Ρεπουμπλικανού παραβίασαν οδοφράγματα ασφαλείας περιμετρικά του Καπιτωλίου, ανέβηκαν στην κατασκευή που τοποθετήθηκε για την ορκωμοσία του Μπάιντεν, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο Reuters.

Αυτή ήταν η πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για τα σημερινές σκηνές χάους στο Καπιτώλιο:

«Μου έχει κάνει εντύπωση η 20η Ιανουαρίου 2021 (σ.σ. ο Τζο Μπάιντεν ορκίζεται ως ο 46ος πρόεδρος των Η.Π.Α.). Είναι μία μέρα τόσο εκρηκτική. Φοβάμαι ότι κάτι πολύ σημαντικό θα είναι. Δεν ξέρω… Είναι πυροβολισμοί; Μια πολύ εκρηκτική μέρα είναι για την Αμερική, οπότε ας το φυλάξουμε αυτό. Φοβάμαι και εύχομαι να μη βγω αληθινή, ότι δεν θα είναι απλώς διαδηλώσεις. Εκρηκτική θα την πω. Ειδικά αυτή η μέρα που είναι η ορκωμοσία μου έκανε τόσο εντύπωση που φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει».