"Εύχομαι να μην βγω αληθινή..." - Πρόβλεψη σοκ από την Πατέρα ! Τι θα συμβεί σε δυο μήνες από τώρα;

"Πάγωσε" το πάνελ στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μια πρόβλεψη που σόκαρε το πλατό του Πρωινού έκανε σήμερα 24/11 η Λίτσα Πατέρα αποκαλύπτοντας πως κάτι πολύ δυσάρεστο θα συμβεί σε δυο μήνες από τώρα και συγκεκριμένα 20 Ιανουαρίου του 2021.

Όπως φαίνεται ούτε η νέα χρονιά θα πάει καλά...

«Μου έχει κάνει εντύπωση η 20η Ιανουαρίου 2021 (σ.σ. ο Τζο Μπάιντεν ορκίζεται ως ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ). Είναι μία μέρα τόσο εκρηκτική. Φοβάμαι ότι κάτι πολύ σημαντικό θα είναι. Δεν ξέρω… Είναι πυροβολισμοί; Μια πολύ εκρηκτική μέρα είναι για την Αμερική, οπότε ας το φυλάξουμε αυτό. Φοβάμαι και εύχομαι να μη βγω αληθινή, ότι δεν θα είναι απλώς διαδηλώσεις. Εκρηκτική θα την πω. Ειδικά αυτή η μέρα που είναι η ορκωμοσία μου έκανε τόσο εντύπωση που φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει», είπε η Λίτσα Πατέρα.

Διαβάστε εδώ τις σημερινές αστρολογικές προβλέψεις!

Σημαντική προειδοποίηση από τη Λίτσα Πατέρα - Η θέση του Κρόνου φέρνει τα πάνω κάτω

«Ο Ερμής είναι στον Σκορπιό και δημιούργησε μία αντίθεση με τον Ουρανό που θα φέρει απρόσμενα γεγονότα. Ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος και θα επανέλθει. Στις 11 Νοεμβρίου θα επανέλθει στον Σκορπιό.

Τα γεγονότα που είδαμε χθες είναι πιθανό να τα δούμε ξανά στις 17 Νοεμβρίου, όταν ο Ερμής βρεθεί ξανά απέναντι από τον Ουρανό.

Η Αφροδίτη φέρνει μερικά δώρα για όλα τα ζώδια μέσα στα οποία είναι και ο έρωτας και το χρήμα».