Απόστολος Γκλέτσος: «Ζητάω covid test πριν κάνω σεξ»

Το αποκάλυψε στον αέρα των Κου Κου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απόστολος Γκλέτσος: «Ζητάω covid test πριν κάνω σεξ»

Ο Απόστολος Γκλέτσος το πρωί της Πέμπτης συνδέθηκε ζωντανά με την Φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε πως.. ζητάει covid test πριν τις ερωτικές του συνυπάρξεις.

Ο ηθοποιός, μέσα σε όλα, αποκάλυψε πως είναι ενεργός σεξουαλικά αλλά αυτή την περίοδο δεν έχει κάποιον σοβαρό δεσμό.

Η σκηνή έπος όμως διαδραματίστηκε όταν δεν δίστασε να ομολογήσει πως ζητάει τεστ κορωνοϊού πρωτού κάνει έρωτα με τον Κρατερό Κατσούλη να τον ρωτά χιουμοριστικό άμα προτιμάει το μοριακό ή το rapid test, με ολόκληρο το πλατό να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Φυσικά, η Απόστολος Γκλέτσος δεν άφησε αναπάντητη την απορία του Κρατερού με τον ίδιο να αποκαλύπτει με χιουμοριστικό ύφος ότι προτιμάει να έχει προηγηθεί μοριακό τεστ ενώ πριν λίγο καιρό αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Απίστευτη αποκάλυψη για τον Απόστολο Γκλέτσο - «Μπαίνω μέσα και μου λέει μην με ακουμπάς βδέλυγμα»

Στο Dot βρέθηκε καλεσμένη η Βάσια Τριφύλλη η οποία μεταξύ άλλων έκανε μια αποκάλυψη για τον Απόστολο Γκλέτσο, όταν γύρισε και την αποκάλεσε "βδέλυγμα".

Συγκεκριμένα, μίλησε και για την κόντρα που είχε ξεσπάσει παλιότερα με τον ηθοποιό στον αέρα με αφορμή πολιτικά ζητήματα.

«Στάνταρ είναι στα highlight της τηλεόρασης. Φίλος μου παιδί μου και μπαίνω μέσα και του λέω αγόρι μου και μου λέει μην με ακουμπάς βδέλυγμα. Τι; Ήθελα να βεβαιωθώ ότι το άκουσα. Εμένα λέω είπες; Ο φίλος μου τώρα; Μπορείς να μπεις στα παπούτσια μου μια στιγμή; Δεν θέλω να έχω δίκιο αλλά όταν έχεις έναν φίλο που τον λατρεύεις και σου λέει αυτό λες πλάκα μου κάνει; Τι είναι αυτό τώρα;

Τον είχε πιάσει ότι είχα πάει με τους Δεξιούς. Είναι και γιος αξιωματικού του στρατού και δεν είχε κανένα εμπόδιο στην ζωή του που ήταν γιος στρατιωτικού αλλά έπρεπε να έχω εγώ και δεν το κατάλαβα ποτέ. Τα βρήκαμε με τον Απόστολο», αποκάλυψε η Βάσια Τριφύλλη. Δείτε ωστόσο στο πρόσωπο την 18χρονη κόρη του.