Συγκινημένη η Ιωάννα Μαλέσκου στην έναρξη του Love It - Τα απρόσμενα δώρα που της έκαναν οι συνεργάτες της

Αφορμή ήταν η ονομαστική της εορτή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινημένη η Ιωάννα Μαλέσκου στην έναρξη του Love It - Τα απρόσμενα δώρα που της έκαναν οι συνεργάτες της

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για την Ιωάννα Μαλέσκου καθώς γιορτάζει το όνομα της για αυτό και οι συνεργάτες της της πρόσφεραν μερικά δώρα.

Η καλλονή παρουσιάστρια, που φημολογείται ότι είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνος Αργυρό, στην έναρξη του “Love it”, το μεσημέρι της Πέμπτης, δέχθηκε πολλές και τρυφερές ευχές από τους συνεργάτες της.

Βέβαια, δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και ο Μάνος Μαγιάτης έκαναν δύο δώρα στην όμορφη Ιωάννα, κάτι που την συγκίνησε αρκετά.

Οι συνεργάτες, έτσι, της πρόσφεραν ένα δώρο το οποίο το ονόμασαν... “Το λεξικό της Ιωάννας Μαλέσκου”, συνοδευόμενο από ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα.

"Χρυσή κότα" η Μαλέσκου για τον ΣΚΑΙ

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε φέτος να αλλάξει όλη της την ζωή και να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα εξαιτίας της νέας της συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ και αποδείχθηκε πως πολύ καλά έκανε τελικά.

Μια νέα σικάτη γυναίκα, με ευφράδεια λόγου, αισθησιακή παρουσία και κύρος ήταν αυτό που χρειαζόταν φέτος στην ελληνική τηλεόραση και ο ΣΚΑΙ το βρήκε στο πρόσωπό της.

Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης του Love it να κρατιούνται σε ένα μέτριο επίπεδο, αλλά φέτος ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει δυστυχώς και αυτό το κομμάτι, αφού όλες οι εκπομπές είτε ενημερωτικές, είτε ψυχαγωγικές έχουν πέσει. Οπότε αυτή η χρονιά δεν είναι και πολύ αντιπροσευτική.

Μένει ή φεύγει η Μαλέσκου από τον ΣΚΑΙ;

Μαλέσκου  ΣΚΑΙ

Πληροφορίες μου που σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr αναφέρουν πως μέχρι στιγμής οι ιθύνοντες του σταθμού δεν θέλουν για κανέναν λόγο να την χάσουν από το δυναμικό της ομάδας τους. Μπορεί τα νούμερα να είναι μέτρια αλλά οι διαφημιστικές την κοντοζυγώνουν ως μια νέα Ελένη Μενεγάκη.

Δεν είναι αδύνατο, όμως, να δούμε αλλαγές στην εκπομπή της, από την ώρα προβολής μέχρι και τα άτομα που έχει στο πάνελ.

Βέβαια, τίποτα δεν έχει παρθεί οριστικά. Τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν συζητήσεις και όλα θα κριθούν. Με σιγουριά επίσης όμως θα σας μεταφέρω πως η Μαλέσκου έχει δεχτεί κι από ένα ακόμη κανάλι μια πολύ καλή πρόταση, όχι όμως για μεσημεριανή εκπομπή...

Για να δούμε... γιατί ότι κι αν θέλουν τα κανάλια η επιλογή είναι καθαρά στα χέρια της παρουσιάστριας...

Κι ενώ αυτό το συμβόλαιο βρίσκεται σε συζητήσεις ένα άλλο πανίσχυρο συμβόλαιο του ΣΚΑΙ τελείωσε άδοξα, δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.