Έκτακτες αλλαγές στο The Voice - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έκτακτες αλλαγές στο The Voice - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Ο ΣΚΑΙ προχώρησε σε ανακοίνωση που αφορά κάποιες έκτακτες αλλαγές στο πρόγραμμα του μουσικού σόου «The Voice».

Το «Survivor» έχει πάρει την θέση του «The Voice» στην prime time της Κυριακής για αυτό και το επιτυχημένο μουσικό σόου έπρεπε να αλλάξει ημέρα προβολής.

Έτσι, το επόμενο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό θα είναι το βράδυ της Παρασκευής 9/1 στις 21:00, με αντίπαλο αυτή τη φορά μια δυνατή σειρά του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να κονταροχτυπηθεί με την πρεμιέρα του νέου κύκλου του «Καφέ της Χαράς», το οποίο επίσης θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00 ενώ στο μουσικό σόου αναμένεται να δούμε σύντομα και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του The Voice:

The Voice: Μεγάλη ανατροπή στον ΣΚΑΙ - Tότε θα τελειώσει το παιχνίδι

Ο ΣΚΑΙ έχει δείξει την εμπιστοσύνη του στο The Voice και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως το παιχνίδι θα παραταθεί πολύ περισσότερο από όλα τα άλλα προγράμματα του σταθμού.

Το γεγονός πως το μουσικό σόου μεταδίδεται φέτος μόνο μία φορά την εβδομάδα, χαρίζει στον ΣΚΑΪ αρκετούς μήνες επιπλέον, με το τηλεοπτικό κοινό να είναι σε θέση να απολαμβάνει νέα επεισόδια μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2021.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Τελικός του «Τhe Voice» θα μεταδοθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, αυτό σημαίνει πως μένουν ακόμα 13 επεισόδια με Blind Auditions και Battles μέχρι το φινάλε. Δείτε την "δίδυμη" αδερφή της Φαίης Σκόρδα που πέρασε από το The Voice.

The Voice: Τα ονόματα «φωτιά» που ακούγονται για την αντικατάσταση του Λιανού

Το πρωί της Τρίτης το Ευτυχείτε αποκάλυψε τα ονόματα «φωτιά» που ακούγονται και βρίσκονται σε συζητήσεις για την αντικατάσταση του Γιώργου Λιανού στο «The Voice».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου, ο ΣΚΑΙ βρίσκεται σε επικοινωνία με 4 πολύ γνωστά ονόματα της σόου μπιζ προκειμένου να αντικαταστήσουν τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος έχει αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 4.

Τα πρόσωπα, λοιπόν, που σκέφτεται ο ΣΚΑΙ για την παρουσίαση των 4 live του Voice, το οποίο έσπασε ρεκόρ με τα νούμερα τηλεθέασης, είναι ο Κωστής Μαραβέγιας, η Δούκισσα Νομικού, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η δημοσιογράφος τόνισε: «Τα live είναι 4, εδώ βλέπουμε 3 πρόσωπα, μπορεί μία σκέψη που υπάρχει είναι να κάνει από ένα live ο καθένας. Είναι μια ειδική συνθήκη και οι 3 είναι φίλοι του Γιώργου Λιανού. Θα είναι guest παρουσιαστές. Βέβαια προσπαθούν με κάθε τρόπο να έχουν τον Γιώργο Καπουτζίδη. Το παλεύουν γιατί ο Γιώργος είναι και στην ΕΡΤ».

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα