Έντονη αμηχανία για την Μαλέσκου - Η αναφορά στον Αργυρό στον αέρα του love it

Τι είπαν στο πλατό μετά τις φήμες περί σχέσης;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έντονη αμηχανία για την Μαλέσκου - Η αναφορά στον Αργυρό στον αέρα του love it

Έντονη ήταν η αμηχανία στο πλατό του Love it, όταν έγινε μια αναφορά στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία του με ένα σκυλάκι, αφού πολλοί απόρησαν αν είναι δικό του ή όχι. Η Ιωάννα Μαλεσκου μάλιστα, ήταν όλη την ώρα της συζήτησης χαμογελαστή.

Πολλές είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν τον τραγουδιστή και την παρουσιάστρια να είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, χωρίς να έχει γίνει επιβεβαίωση η διάψευση από τους ίδιους.

Σήμερα λοιπόν, την ώρα της ροής της εκπομπής πρόβαλλαν ένα θέμα, αποκαλύπτοντας ποιανού είναι ο σκύλος Ακίτα, σε φωτογραφία του. Αφού λοιπόν, ολοκληρώθηκε το ρεπορτάζ, ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν θέλει να αλλάξουν θέμα και εκείνη απάντησε: «Πρέπει». Δείτε τα μηνύματα που ξεκίνησαν τις φήμες περί σχέσης.

Μαλέσκου Αργυρός σχέση

Ιωάννα Μαλέσκου - Κωνσταντίνος Αργυρός: «Αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου μπροστά μας»

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και σήμερα, μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου», έγιναν αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, όπως χθες αποκαλύφθηκε, η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής ήταν πολύ κοντά στο πρωτοχρονιάτικο γύρισμα της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με αποτέλεσμα να "φουντώνουν" οι φήμες περί σχέσης.

Ο Στέφανος Κωνσταντίνιδης που ήταν παρών στο εορταστικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ιωάννα Μαλέσκου, αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου, ενώ ο τραγουδιστής άλλαξε θέση για να μην έχει πλάτη τη νεαρή παρουσιάστρια.