Survivor 4: Αποκάλυψη για τους κοιλιακούς του Ασημακόπουλου - «Έκανε τώρα το High Definition»

Είναι τελικά ψεύτικοι ή όχι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Αποκάλυψη για τους κοιλιακούς του Ασημακόπουλου - «Έκανε τώρα το High Definition»

Όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της Καινούργιου, οι κοιλιακοί του Γιώργου Ασημακόπουλου, υπάρχει περίπτωση να είναι ψεύτικοι και αντί να τους έχει... γυμνάσει, να τους έχει... φτιάξει.

Ωστόσο, η αλήθεια ήρθε στο φως! Φίλη του παίκτη του Survivor δήλωσε πως δεν είναι ψεύτικοι, αφού ο ίδιος είναι αθλητικός πολύ τύπος. Το High Definition που είδαμε στο βίντεο που κυκλοφόρησε το έκανε πρόσφατα.

Η Αθηνά Σφύρη, φίλη του Γιώργου Ασημακόπουλου αποκάλυψε στο Πρωινό για τους κοιλιακούς του:

«Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν το είχε πει σε κανέναν και μας ήρθε κεραμίδα όταν το αποφάσισε. Μου το ανακοίνωσε 5 μέρες πριν φύγει. Είμαι ο άνθρωπος που τον πήγε στην παραγωγή στο αεροδρόμιο για να φύγει. Με το φαγητό έχω μεγάλο φόβο για το πως θα ανταπεξέλθει. Κάνει τουλάχιστον 3-4 γεύματα την ημέρα γιατί έχει αθλητική ζωή.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει κάνει πλαστικές. Ο Γιώργος έκανε τώρα το High Definition, του αρέσει να έχει ένα καλλίγραμμο κορμί. Έτσι είναι στην πραγματικότητα. Εμείς που τον ξέρουμε, ξέρουμε ότι είναι πολύ γυμνασμένο κορμί».

Η προίκα του Survivor - Γιώργου Ασημακόπουλου: Η οικογένειά του έχει 11 καταστήματα ρούχων

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor, στην ομάδα των Μαχητών! Οι γονείς του το πρωί της Τετάρτης, μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, και αποκάλυψαν πράγματα που δεν γνωρίζαμε γι' αυτόν.

Μεταξύ άλλων ανέφεραν πως... έχει και προίκα καθώς η οικογένειά του έχει 11 καταστήματα ρούχων 4 εκ των οποίων διαχειρίζεται ο παίκτης του Survivor στην Αθήνα.

«Ο Γιώργος είναι αγωνιστής, είναι Survivor. Θα αγωνιστεί. Θα καταφέρει σε όλες τις συνθήκες αυτές.», δήλωσε η μητέρα του Σάντυ.

«Του αρέσει πολύ η δημοσιότητα, σε ποιον δεν αρέσει;» συνέχισε η μητέρα του.

«Ο Γιώργος πάει να το ζήσει. Του αρέσει η θάλασσα, η φύση, του αρέσει να αγωνίζεται... Από 18 χρονών έφυγε από το σπίτι για την Αθήνα για να γίνει επιχειρηματίας», αποκάλυψε από την άλλη πλευρά ο πατέρας του.