Survivor 4: Είναι ψεύτικοι οι κοιλιακοί του Γιώργου Ασημακόπουλου

Τους έχει κάνει με πλαστικές!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Είναι ψεύτικοι οι κοιλιακοί του Γιώργου Ασημακόπουλου

Στην περίπτωση του Γιώργου Ασημακόπουλου ταιριάζουν πολλές παροιμίες και αυτό γιατί άλλο φαίνεται και άλλη τελικά είναι η αλήθεια. Τι και αν νομίζατε εσείς οι "ερωτευμένες" με τον παίκτη των μαχητών του Survivor 4 πως πρέπει να "λιώνει" στην γυμναστική, τελικά οι κοιλιακούς του - όσοι τουλάχιστον φαίνονται λόγω της πείνας - είναι ψεύτικοι.

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας, έτσι και οι ζωές των παικτών. Καθημερινά έρχεται στην επιφάνεια και μια άγνωστη λεπτομέρεια για τον κάθε ένα.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν βγήκε ενα βίντεο στο λογαριασμό της Soulaglamorous όπου βλέπουμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο να βρίσκεται σε έναν γιατρό και να βάζει νήματα στους κοιλιακούς του. Ενώ να πούμε πως αποκαλύφθηκε επίσης πως πριν 10 χρόνια πήγε να χάσει τη ζωή του.

Το βίντεο πρόβαλλε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου .

Σπάνια φωτογραφία απ' όταν έβγαινε η Σία Βοσκανίδου με τον Ασημακόπουλο του Survivor

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Βοσκανίδου ανέβασε μία πολύ σπάνια φωτογραφία από τον καιρό που έβγαινε με τον καλό της φίλο, Γιώργο Ασημακόπουλο, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον φετινό κύκλο του Survivor.

O Νίκος Μουτσινάς σχολίασε στην εκπομπή του το πόσο πολύ μοιάζουν αυτοί οι δύο και η Σία θέλησε να του απαντήσει με τον πιο έξυπνο τρόπο.

Ανέβασε λοιπόν ένα Insta story, το οποίο είχε τραβηχθεί αρκετό καιρό πριν, δηλαδή πριν μπει η Σία στην βίλα του The Bachelor προκειμένου να διεκδικήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, και πριν φύγει ο Γιώργος Ασημακόπουλος για τον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, πάνω στη φωτογραφία έγραψε: «Σας παρουσιάζω τον... δίδυμο αδερφό μου».

Σία Βοσκανίδου Γιώρηος Ασημακόπουλος