Survivor 4: Πριν 10 χρόνια παραλίγο να χάσει την ζωή του ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Υποτροπίασε η πνευμονία που έπαθε από μικρόβιο σε aircodition αεροπλάνου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Πριν 10 χρόνια παραλίγο να χάσει την ζωή του ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor 4. Έχει απασχολήσει με καυγάδες στην ομάδα των Μαχητών, αλλά και με τις άψογες επιδώσεις του μέχρι στιγμής στα αγωνίσματα. Μπορεί τώρα να χαμογελάει αλλά στο παρελθόν σύμφωνα με πληροφορίες που διαδίδονται κόντεψε να χάσει την ζωή του από ένα μικρόβιο.

Ήταν μόλις 19 ετών όταν η ίδια η ζωή τού έδειξε το σκληρό πρόσωπό της. Ο εν λόγω παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, έπαθε πνευμονία, η οποία όμως μέσα σε λίγες μέρες υποτροπίασε.

Όπως είχαν διαγνώσει οι γιατροί τότε, πριν από δέκα ολόκληρα χρόνια, είχε αρρωστήσει από μικρόβιο στο air condition αεροπλάνου. Εκείνη την περίοδο της ζωής του ταξίδευε πολύ αεροπορικώς προκειμένου να στήσει τις επιχειρήσεις του και κάπως έτσι προσβλήθηκε από μικρόβιο στο αναπνευστικό του το οποίο και τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ήταν δε τόσο σοβαρή η κατάστασή του που νοσηλεύτηκε για δύο ολόκληρους μήνες, με τους θεράποντες γιατρούς του να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι καθώς ήταν η κλινική του εικόνα ήταν πολύ κακή. Γι' αυτό και διήρκησε τόσο πολύ η νοσηλεία του. Με επιμονή και υπομονή όμως κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη μάχη, όπως ακριβώς κάνει και στο Survivor όπου τον παρακολουθούμε.

Η προίκα του Γιώργου Ασημακόπουλου

Οι γονείς του το πρωί της Τετάρτης, μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, και αποκάλυψαν πράγματα που δεν γνωρίζαμε γι' αυτόν.

Μεταξύ άλλων ανέφεραν πως... έχει και προίκα καθώς η οικογένειά του έχει 11 καταστήματα ρούχων 4 εκ των οποίων διαχειρίζεται ο παίκτης του Survivor στην Αθήνα.

«Ο Γιώργος είναι αγωνιστής, είναι Survivor. Θα αγωνιστεί. Θα καταφέρει σε όλες τις συνθήκες αυτές.», δήλωσε η μητέρα του Σάντυ.

«Του αρέσει πολύ η δημοσιότητα, σε ποιον δεν αρέσει;» συνέχισε η μητέρα του.

«Ο Γιώργος πάει να το ζήσει. Του αρέσει η θάλασσα, η φύση, του αρέσει να αγωνίζεται... Από 18 χρονών έφυγε από το σπίτι για την Αθήνα για να γίνει επιχειρηματίας», αποκάλυψε από την άλλη πλευρά ο πατέρας του.